Η προειδοποίηση της ΝΔ σε στελέχη περί… χρισμάτων

Παρασκευή, 14 Σεπτέμβριος 2018 08:44 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η προειδοποίηση της ΝΔ σε στελέχη περί… χρισμάτων

Αυστηρή προειδοποίηση σε στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, ώστε να είναι προσεκτικά στις δηλώσεις στήριξης σε υποψηφίους στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, έκανε ο γραμματέας της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης. Η «ντιρεκτίβα» κρίθηκε απαραίτητη, καθώς  παρατηρείται το φαινόμενο, μέλη του κόμματος να δίνουν το «χρίσμα» σε υποψηφίους ή συνδυασμούς, χωρίς προηγουμένως να έχει υπάρξει επίσημη τοποθέτηση της ηγεσίας.

Η εγκύκλιος που εξέδωσε ο κ. Αυγενάκης έχει ως εξής: «Εν όψει των εκλογών της τοπικής αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού που θα διεξαχθούν τον Μάιο του 2019 εφιστούμε την προσοχή στα στελέχη μας αναφορικά με δημόσιες δηλώσεις ή στηρίξεις υποψηφίων Περιφερειαρχών, Δημάρχων και μελών Περιφερειακών και Δημοτικών Συμβουλίων, εάν δεν έχει προηγηθεί συνεννόηση για ενδεχόμενη στήριξη Υποψηφίου ή/και Συνδυασμού από τα θεσμικά όργανα του Κόμματος».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti