«Σκορπιός» για οδό Γκορτσολόγου: «Μονόδρομος μόνο; Ή και εκ περιτροπής μηνιαίο πάρκινγκ…;»

Δευτέρα, 29 Οκτώβριος 2018 17:01 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Σκορπιός» για οδό Γκορτσολόγου: «Μονόδρομος μόνο; Ή και εκ περιτροπής μηνιαίο πάρκινγκ…;»

Σοβαρό το ερώτημα, και να μην μείνει αναπάντητο από τον Δήμο Σπαρτιατών και τους κ.κ. καταστηματάρχες που τους ενδιαφέρει πάρα πολύ.

Ο μονόδρομος της Ηλ. Γκορτσολόγου από την Όθωνος-Αμαλίας καταλήγει στο Εθν. Στάδιο. Μέχρι την διασταύρωσή του με την οδό Διοσκούρων, καταξιωμένα καταστήματα και όχι μόνο… Το κέντρο υγείας-τα γραφεία ΕΦΚΑ-ιατρεία, τα ΚΑΠΗ κ.α. τον κατατάσσουν σε εμπορικό κέντρο της πόλης μας.  Εκατέρωθεν του δρόμου παρκαρισμένα αυτοκίνητα τον στενεύουν, δυσχεραίνοντας (λίγο λόγω μεγάλου πλάτους του οδοστρώματος) την διέλευσή των.

Και μην τολμήσει οδηγός να σταματήσει σε κατάστημα που τον ενδιαφέρει. Παρεμποδίζει την διέλευση οχημάτων… ανεπίτρεπτα έστω λίγων δευτερολέπτων.

Πρόσφατο περιστατικό: Σταμάτησε μία οδηγός το αυτοκίνητό της πολύ λιγότερο του ενός λεπτού έξω καταστήματος και έγινε χαμός… κορναρίσματα και διαπληκτισμοί που από την βιασύνη της, έπεσαν οι αγορές της στον δρόμο.

Κύριε Δήμαρχε και κ.κ. καταστηματάρχες τί θα λέγατε εάν εφαρμόζατε την πρόταση του «Σκορπιού», που πολλοί την αποζητούν. Την απαγόρευση στάθμευσης εκατέρωθεν το δρόμου, αλλά την εκ περιτροπής στάθμευση των μόνο από την μία πλευρά του δρόμου, τον ένα μήνα στα δεξιά τον άλλο αριστερά.

Είμαι βέβαιος θα αυξηθούν οι εμπορικές συναλλαγές σας. Έχοντας άνετη προσωρινή στάθμευση έξω του καταστήματός σας και αβίαστα να διαπραγματεύονται τις αγορές τους. Χωρίς βέβαια την παρεμπόδιση διέλευσης άλλων αυτοκινήτων και τα επακόλουθα διαμαρτιών. Το πάρα πάνω εφαρμόζεται σε πολλές πόλεις.

Κύριε Δήμαρχε, με την σύμφωνη απόφασή σας, την οδική σήμανση της τροχαίας και των κ.κ. καταστηματαρχών ευελπιστώ να το επισπεύσετε με τις εορτές που έρχονται.

Σκορπιός

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti