Θα πάμε τελικά στη Eurovision φέτος;

Σάββατο, 06 Δεκέμβριος 2014 12:54 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Θα πάμε τελικά στη Eurovision φέτος;

Η χρονιά ξεκίνησε με ένα τρανταχτό όχι στην ΝΕΡΙΤ από την Eurovision γιατί η νέα Δημόσια τηλεόραση δεν είχε προλάβει να δρομολογήσει τις απαραίτητες διαδικασίες να γίνει μέλος της Ευρωπαϊκής Ραδιοτηλεοπτικής Ένωσης (EBU) μέχρι την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων.
Οι fans της Eurovision μπορούν πλέον να σκάσουν χαμόγελα αισιοδοξίας καθώς η είδηση των προηγούμενων μηνών ότι η Ελλάδα δεν θα μπορέσει να λάβει μέρος στον ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό αποτελεί απλά παρελθόν. Εχτές το απόγευμα όμως, η γενική συνέλευση της EBU αποφάσισε να δεχτεί τη ΝΕΡΙΤ ως πλήρες μέλος της Ένωσης. «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η Ελλάδα θα λάβει μέρος στον 60ο Διαγωνισμό της Eurovision που θα γίνει στη Βιέννη. Η αφοσίωσή της στον μεγαλύτερο μουσικό διαγωνισμό του κόσμου είναι εντυπωσιακή όλα αυτά τα χρόνια» δήλωσε ο επικεφαλής της Eurovision Joh Ola Sand.
Η Ελλάδα έχει μία δυναμική παρουσία στο μουσικό διαγωνισμό την τελευταία δεκαετία, καθώς κέρδισε την πρώτη θέση το 2005 ενώ καταφέρνει να περάσει στον τελικό κάθε χρονιά από τότε.
Ο φετινός μουσικός διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 19, 21 και 23 Μαΐου 2015 στη Βιέννη, η οποία ετοιμάζει μία λαμπερή γιορτή μετά τη νίκη της την περσινή χρονιά με την Conchita Wurst και το τραγούδι Rise Like a Phoenix.
Μας νοιάζει; Αυτό είναι ένα καλό ερώτημα!
Κάποιους ναι… άλλους πάλι όχι! Είναι ένα όμορφο πανηγυράκι μουσικό και παιχνιδιάρικο! Αλλά όπου συμμετέχει η Ελληνική σημαία και σηκώνεται ψηλά κατ’ εμέ το ηθικό ανεβαίνει και το έχουμε ανάγκη!
Κάθε προσπάθεια είναι σεβαστή και γιατί όχι και φέτος να μην είμαστε εκεί; Είναι διαφήμιση... έχει γέλιο, μας βάζει στη διαδικασία να μαζευτούμε να δούμε φίλους και να ξεχάσουμε την ρουτίνα και τα προβλήματα μας…

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti