Η «Γυναίκα πελαγίσια» χορεύει στο «Καράβι» Γυθείου…(VIDEO-ΦΩΤΟ)

Παρασκευή, 05 Μάιος 2017 14:40 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η «Γυναίκα πελαγίσια» χορεύει στο «Καράβι» Γυθείου…(VIDEO-ΦΩΤΟ)

«Γυναίκα πελαγίσια»… το νέο video clip για το ομώνυμο τραγούδι του Λάκωνα τραγουδοποιού Πάνου Μπούσαλη από τον καινούργιο του δίσκο με τίτλο «Σεμπρεβίβα». Τα «αποκαλυπτήρια» του video clip έγιναν στο Level café στη Σπάρτη πριν από λίγες ημέρες, κατά την παρουσίαση του cd από τους δημοσιογράφους του Λακωνικού Τύπου  Χριστιάννα Χιώτη και Χρήστο Πετρούλια.

Το video clip  γυρίστηκε στο «Καράβι» στο Βαλτάκι(λίγο έξω από το Γύθειο), ενώ τα εσωτερικά γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στη σχολή χορού της  Μαριτίνης Παπαδόγκωνα στη Σπάρτη.

Η μοναδική γραφική τοποθεσία με το ερειπωμένο καράβι, όπου το γαλάζιο κυριαρχεί στη συνολική εικόνα, συνέθεσε μια «γλυκιά» αντίθεση με τις εξαιρετικές χορογραφίες της Μαριτίνης Παπαδόγκωνα, οι οποίες προσέδωσαν μια δυναμική στο συνολικό αποτέλεσμα που καθηλώνει το θεατή!

Τα εσωτερικά γυρίσματα, με το «σκληρό» κοντράστ στο φωτισμό, σε συνδυασμό με  την σιλουέτα(σκιές) της Μαριτίνης και με χρώματα θερμά, δημιούργησαν μια ζεστή και ρομαντική ατμόσφαιρα…

Σκηνοθεσία: Τάκης Κούρος
Dancer & Choreography- Μαριτίνη Παπαδόγκωνα
Φωτογράφος-Βοηθός Οπερατέρ: Σπύρος Κούρος

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος