Παντρεύτηκε τον αγαπημένο της η κόρη του δημάρχου Σπάρτης, Έφη! (ΦΩΤΟ)

Τετάρτη, 26 Ιούλιος 2017 19:20 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Παντρεύτηκε τον αγαπημένο της η κόρη του δημάρχου Σπάρτης, Έφη! (ΦΩΤΟ)

Όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης αντάλλαξαν πρόσφατα η κόρη του δημάρχου Σπάρτης Βαγγέλη Βαλιώτη, Έφη, με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Θάνο Νούλα!

Η γαμήλια τελετή έλαβε χώρα το Σάββατο 8 Ιουλίου στον Προφήτη Ηλία Κονιδίτσας. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο Ανδρέας Τσουρέκης και η Κατερίνα Γρηγόρη. Παρουσία συγγενών και φίλων, οι νεόνυμφοι που έλαμπαν από ευτυχία, επισφράγισαν με τα ιερά δεσμού του γάμου μια σχέση ετών.

Ακολούθησε δεξίωση στον υπαίθριο χώρο όπου διεξάγεται η Γιορτή Ελιάς και Λαδιού στη Σελλασία. Η Έφη και ο Θάνος δέχτηκαν τις ευχές συγγενών και φίλων και το κέφι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Ο «Λακωνικός Τύπος» εύχεται στους νεόνυμφους «βίον ανθόσπαρτον» και καλούς απογόνους!

Ευχαριστούμε το Studio Kouros (Αγησιλάου 63, Σπάρτη) και τον Τάκη Κούρο για την ευγενική παραχώρηση του φωτογραφικού υλικού


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάντε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ PLUS +
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti