«Λυρικά Χριστούγεννα» στο Πνευματικό Κέντρο Σπάρτης!

Μουσική βραδιά σε Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς

Τρίτη, 11 Δεκέμβριος 2018 14:36 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Λυρικά Χριστούγεννα» στο Πνευματικό Κέντρο Σπάρτης!

Τη μουσική βραδιά λυρικού τραγουδιού «Λυρικά Χριστούγεννα», που θα έχει έντονο Χριστουγεννιάτικο «χρώμα», διοργανώνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου/Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας με την υποστήριξη του Συλλόγου Φίλων της Μουσικής «Η ΤΑΫΓΕΤΗ».

Η μουσική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου και ώρα 8:00 μμ στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Δ. Σπάρτης (ισόγειο Δημόσιας Κεντρικής  Βιβλιοθήκης).

Την εκδήλωση πλαισιώνουν ο πιανίστας-μαέστρος Πάνος Λουμάκης και δύο λυρικοί τραγουδιστές, η σοπράνο Λητώ Μεσσήνη και ο βαρύτονος Νικόλας Καραγκιαούρης, οι οποίοι με την μουσική τους ευαισθησία και την τέχνη τους θα εισαγάγουν το ακροατήριο με τον καλύτερο τρόπο στο γιορτινό πνεύμα των ημερών.

Θα ακουστούν αποσπάσματα (άριες και ντουέτα) από όπερες των Mozart,Verdi, Bellini, Bizet κ.α. σε θεατρική μορφή(στη θεατρική προσέγγιση του ηθοποιού και σκηνοθέτη Μιλτιάδη Φιορέντζη), καθώς και γνωστά σε όλους αποσπάσματα από ελληνικές οπερέτες, μιούζικαλ, διεθνείς επιτυχίες και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια).


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και 
όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti