«Ρεσιτάλ για 2 πιάνα» στο Εθνικό Ωδείο Σπάρτης

Τρίτη, 29 Ιανουάριος 2019 17:22 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Ρεσιτάλ για 2 πιάνα» στο Εθνικό Ωδείο Σπάρτης

Το Εθνικό Ωδείο Παράρτημα Σπάρτης διοργανώνει «Ρεσιτάλ για 2 πιάνα» με την Ελένη Μέντη και τον Γιώργο Παναγιωτόπουλο σε έργα των Γιάννη Κωνσταντινίδη, Darius Milhaud, Camille Saint- Saens και Dimitri Schostakowitsch.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου και ώρα 6:30΄ μμ στην αίθουσα συναυλιών «Γεώργιος Φελούρης» του Εθνικού Ωδείου Σπάρτης (Λεωνίδου 72).

Στο κάλεσμά του το Ωδείο αναφέρει: «…. 2 πιάνα συνομιλούν με ευαισθησία και 4 χέρια με σεβασμό στην Εθνική μας Σχολή μάς οδηγούν στον Ιμπρεσιονισμό και τον Ρομαντισμό, με επιρροές από την Τζάζ και βραζιλιάνικη μουσική μάς ταξιδεύουν με ήχους «Καρναβαλιού» στα τονικά έργα με τα ρομαντικά ιδιώματα, αλλά και με τα στοιχεία ατονικότητας και χρωματικότητας…»

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti