Επιτυχημένη η «Γιορτή Νεολαίας» της ΙΜΜΣ στο Βλαχιώτη (ΦΩΤΟ)

Με μηνύματα για τους κινδύνους του διαδικτύου

Παρασκευή, 19 Μάιος 2017 11:21 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επιτυχημένη η «Γιορτή Νεολαίας» της ΙΜΜΣ στο Βλαχιώτη (ΦΩΤΟ)

Το απόγευμα της Κυριακής 14 Μαΐου, το Γραφείο Νεότητας της Μητρόπολης Μονεμβασίας και Σπάρτη, με την ευκαιρία της λήξης των φετινών κατηχητικών σχολείων, διοργάνωσε στο Βλαχιώτη Λακωνίας, τη «Γιορτή Νεολαίας 2017», στην οποία συμμετείχαν παιδιά πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης απ’ όλες τις περιοχές της τοπικής Εκκλησίας.

Η γιορτή ξεκίνησε με αθλοπαιδιές στους χώρους του ποδοσφαιρικού γηπέδου και του κλειστού γυμναστηρίου. Τα παιδιά, με τη βοήθεια κατηχητών και διοργανωτών, έπαιξαν ποδόσφαιρο, αγωνίστηκαν στον στίβο και διαγωνίστηκαν σε διάφορα ψυχαγωγικά παιχνίδια.

Στη συνέχεια, στο κλειστό γυμναστήριο, ξεκίνησε η κεντρική εκδήλωση. Αρχικά ο υπεύθυνος του Γραφείου Νεότητας πανοσ. αρχ. π. Ευστάθιος Πορφύρης καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, ενώ ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στη διοργάνωση της «Γιορτής Νεολαίας», αλλά και όσους στήριξαν καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους το έργο του Γραφείου Νεότητας. Ακολούθησε ένα σύντομο χορευτικό πρόγραμμα από τον Χορευτικό Όμιλο Σκάλας, στο οποίο συμμετείχαν παιδιά των Κατηχητικών Σχολείων Σκάλας, Βλαχιώτη και Μυρτιάς.

Αμέσως μετά το λόγο πήρε ο απόστρατος Στρατηγός της ΕΛΑΣ κ. Μανώλης Σφακιανάκης, ο οποίος μαζί με τις συνεργάτιδές του κ. Εύα Κοκκορού και Βέρα Αθανασίου παρουσίασαν, με γλαφυρό τρόπο και με παράλληλη προβολή εικόνων και βίντεο, τους κινδύνους που ελλοχεύουν από την αλόγιστη χρήση του διαδικτύου.

Την εκδήλωση έκλεισε ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης κ. Ευστάθιος, ο οποίος πρώτα ευχαρίστησε κληρικούς, κατηχητές, γονείς και παιδιά για την ωφέλιμη συνεργασία τους καθ’ όλη τη διάρκεια της φετινής κατηχητικής χρονιάς. Ακολούθως επαίνεσε και βράβευσε με τιμητικό δίπλωμα τον κ. Σφακιανάκη για την τεράστια συμβολή του πανελλαδικά επί σειρά ετών στη γνωστοποίηση των κινδύνων του διαδικτύου, ενώ του χάρισε ως ευλογία και μία εικόνα.

Η όμορφη βραδιά ολοκληρώθηκε με τον εθνικό μας ύμνο και την απονομή τιμητικού μεταλλίου σε κάθε παιδί από τον κ. Ευστάθιο.

Φωτο: ΙΜΜΣ

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος