«1ο Παλλακωνικό Φεστιβάλ Παραμυθιού» το διήμερο 26-27/5 στη Σπάρτη!

ΕΑΣ Λακωνίας | ΟΣΔΕ 2019

Δράσεις στο Αρχ. Μουσείο Σπάρτης και το Μουσείο Ελιάς και Λαδιού

Δευτέρα, 21 Μάιος 2018 16:36 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«1ο Παλλακωνικό Φεστιβάλ Παραμυθιού» το διήμερο 26-27/5 στη Σπάρτη!

Το «1ο Παλλακωνικό Φεστιβάλ Παραμυθιού» θα πραγματοποιηθεί στη Σπάρτη, το Σαββατοκύριακο 26 - 27 Μαΐου. Το φεστιβάλ διοργανώνουν το Τμήμα Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  Πελοποννήσου και οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λακωνίας.

Πρόγραμμα φεστιβάλ

Σάββατο 26/5
- 10:00-13:00 - Κήπος Αρχαιολογικού Μουσείου Σπάρτης:
Αφήγηση παραμυθιών για παιδιά, σε διαφορετικά σημεία του Κήπου, από τον Συγγραφέα-Αφηγητή, κ. Δημήτριο Αβούρη, καθώς και εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν στο σεμινάριο «Το Παραμύθι ως Παιδαγωγικό Μέσο στην Εκπαίδευση». Θα ακολουθήσουν εικαστικά δρώμενα από τα παιδιά.
- 18:00-21:00 - Μουσείο Ελιάς και Λαδιού:
Αφήγηση των παραμυθιών που δημιουργήθηκαν από τους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν στο σεμινάριο (α΄ μέρος).

Κυριακή 27/5
- 10:30-14:00 - Μουσείο Ελιάς και Λαδιού:
Αφήγηση των παραμυθιών που δημιουργήθηκαν από τους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν στο σεμινάριο (Β΄μέρος).

Το φεστιβάλ διεξάγεται σε συνδιοργάνωση με την Ακαδημία Ποίησης και Παραμυθιού, την Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας, το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Παιδείας Δήμου Σπάρτης, τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σπάρτης, το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Μονεμβασίας, τη Λέσχη Ανάγνωσης Δήμου Μονεμβασίας και τον Σύλλογο «Θυγατέρες της Πηνελόπης».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος