Ευχαριστίες της Πνευματικής Εστίας Σπάρτης στους συντελεστές εκδηλώσεων

Τρίτη, 16 Ιούλιος 2019 17:42 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ευχαριστίες της Πνευματικής Εστίας Σπάρτης στους συντελεστές εκδηλώσεων

Με το πέρας του κύκλου δραστηριότητας του α΄ εξαμήνου εκδηλώσεων-δράσεων (2019) της Πνευματικής Εστίας Σπάρτης, το Διοικητικό Συμβούλιο αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τα μέλη και τους φίλους της ΠΕΣ «για τη διαρκή ηθική και έμπρακτη στήριξή τους και, βεβαίως, για την συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις του Συλλόγου».

Ειδικότερα, η ΠΕΣ αναφέρει: «Ιδιαιτέρως, όμως, νιώθουμε υποχρεωμένοι να εκφράσουμε, για μιαν ακόμη φορά, τις ευχαριστίες μας σε όσους αφιλοκερδώς και με προθυμία συνέδραμαν στην επιτυχία των εκδηλώσεων του κύκλου “Συναυλίες στην αυλή – Μουσικός Ιούνιος”:
• στους μουσικούς Τάσο Σκιαδά, Νίκο Σταυρόπουλο, Ιωάννα Αποστολάκου, στο μουσικό σχήμα Εν Τέχνη (Δημήτρη  Βούρα, Κώστα Κακούρο,  Μαρία Αλεξοπούλου) και στο μουσικό σχήμα Γραμμές ( Ηλία Καππάκο,  Αγγελική Σπηλιάκου, Γιώργο Ζήτσα, Σπύρο Καππάκο) για τη μουσική πανδαισία που μας χάρισαν
• στην κ. Ελένη Σταθοπούλου, οινοποιό και στον κ. Παναγιώτη Φλώρο (είδη διατροφής - delicatessen), για τις τερψιλαρύγγιες προσφορές τους».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti