Β΄ Εθνική Γυναικών:«Έπνιξαν» τον Φείδωνα με 6-0 οι Καρυάτιδες Σπάρτης! (ΦΩΤΟ)

Τρίτη, 23 Οκτώβριος 2018 15:19 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Β΄ Εθνική Γυναικών:«Έπνιξαν» τον Φείδωνα με 6-0 οι Καρυάτιδες Σπάρτης! (ΦΩΤΟ)

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής Γυναικών ξεκίνησε με τις Καρυάτιδες Σπάρτης να πετυχαίνουν τεράστια νίκη με το ευρύ σκορ 6-0 κόντρα στον Φείδωνα Άργους, σε αγώνα που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης! Πρόκειται για τη ρεβάνς επί ενός παλαιού «γνώριμου» αντιπάλου, καθώς την αγωνιστική περίοδο 2015-2016, οι Σπαρτιάτισσες είχαν απολέσει  το «εισιτήριο» της ανόδου στη Β΄ Εθνική απο τη συγκεκριμένη ομάδα.

Σκόρερ για τις Καρυάτιδες ήταν η Βασιλική Κοντογόνη (δύο γκολ), Ιωάννα Λαμπράκη (δύο γκολ), Ελένη Γομάτου και Τατιάνα Ντούρκοβιτς.

Καρυάτιδες (Ηλιόπουλος): Καββούρη, Νικολακάκου, Πετρούλια, Παπαγιάννη, Αντωνίου, Γομάτου, Κουτσοβασίλη, Μπορμπουδάκη, Ντούρκοβιτς, Κοντογόνη, Λαμπράκη
Αγωνίστηκαν και οι: Λιναρδάκη, Κοζάκη

Η επιμονή στη σκληρή δουλειά και η υπομονή στα δύσκολα δικαιώθηκε, αποδεικνύοντας ότι οι Καρυάτιδες -με νέο διοικητικό συμβούλιο και προπονητικό team με όρεξη προσφοράς στην ομάδα- κατάφεραν πλέον να στέκονται επάξια στα «σαλόνια» της Β΄ Εθνικής απέναντι στους αντιπάλους τους.

Ενίσχυση με Τ. Ντούρκοβιτς
Εν τω μεταξύ οι Καρυάτιδες καλωσόρισαν στις τάξεις τους την Τατιάνα Ντούρκοβιτς που αποτελεί τη νέα μεταγραφική προσθήκη στον σύλλογο. Η 22χρονη μεσοεπιθετικός κατάγεται απο το Μαυροβούνιο και έρχεται στις Καρυάτιδες με πλούσιο και βαρύ βιογραφικό που αποτελείται απο 50 συμμέτοχες στη Εθνική Μαυροβούνιου (από το 2014 έως το 2018), καθώς και συμμετοχή στο Champions League με την ομάδα της Breznica το 2016 και το 2017.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής:
Καρυάτιδες Σπάρτης-Φείδων Άργους 6-0
Αμαζόνες Θεσπρωτίας-Αμαζόνες Κορινθίας 0-0
Άρης Κορίνθου-Εθνικός Καλαμάτας 2-0

Ρεπό: Μεσολόγγι 2008

Βαθμολογία (1η αγωνιστική)
1. Καρυάτιδες Σπάρτης 3 (6-0)
2. Άρης Κορίνθου 3 (2-0)
3. Αμαζόνες Κορινθίας 1 (0-0)
4. Αμαζόνες Θεσπρωτίας 1 (0-0)
5. Εθνικός Καλαμάτας 0 (0-2)
6. Φείδων Άργους 0 (0-6)
7. Μεσολόγγι 2008 0

Επόμενη αγωνιστική (2η)

Κυριακή 4/11/2018
Μεσολόγγι 2008-Αμαζόνες Θεσπρωτίας
Αμαζόνες Κορινθίας-Καρυάτιδες Σπάρτης
Εθνικός Καλαμάτας-Φείδων Άργους

Ρεπό: Άρης Κορίνθου

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti