Κορυφαίος αθλητικός θεσμός για το Γύθειο η «Πανγυθειάδα» (ΦΩΤΟ)

Αυξημένη η συμμετοχή στον φετινό αγώνα

Παρασκευή, 24 Μάιος 2019 15:16 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κορυφαίος αθλητικός θεσμός για το Γύθειο η «Πανγυθειάδα» (ΦΩΤΟ)

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε «η 3η Πανγυθειάδα» το Σάββατο 18 Μαΐου στο Γύθειο, με τον δήμαρχο Αν. Μάνης κ. Πέτρο Ανδρέακο να μετρά αντίστροφα για την έναρξη του αγώνα.

Η πόλη του Γυθείου «φόρεσε» τα αθλητικά της, γεμίζοντας με παιδικές φωνές και χαμόγελα. Οι συμμετοχές φέτος στις κατηγορίες των παιδιών πλησίασαν τις 250, ενώ στην κατηγορία των ενηλίκων άγγιξαν τις 60.

Η «Πανγυθειάδα 2019» διοργανώθηκε έπειτα από πρωτοβουλία των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων Γυθείου σε συνεργασία με το Δήμο Ανατολικής Μάνης και αποτελεί πλέον κορυφαίο αθλητικό θεσμό για το Δήμο Ανατολικής Μάνης.

Tρείς διαφορετικές διαδρομές των 500 μ., 800 μ.,  1200 μ. είχαν σχεδιαστεί για τους μαθητές και τις μαθήτριες των δημοτικών σχολείων, μία διαδρομή 2.000 μ. για τους μαθητές και τις μαθήτριες γυμνασίων ενώ οι ενήλικες συμμετείχαν στον Γύρο της Πόλης, μία διαδρομή μήκους 5 χλμ.  

Παιδιά και ενήλικες από Αρεόπολη, Σκάλα, Σπάρτη, Αθήνα, Φινλανδία, Γερμανία βρέθηκαν στην πλατεία Παρθεναγωγείου, όπου δόθηκε η εκκίνηση όλων των αγώνων. Στη συνέχεια ακολούθησε η απονομή των μεταλλίων και των αναμνηστικών σε όλους τους συμμετέχοντες και η απονομή κυπέλων στους νικητές και τις νικήτριες.

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με γυμναστικές και μουσικοχορευτικές επιδείξεις, όπου ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Σπάρτης tennis club μύησε στον κόσμο του τένις παιδιά, όλων των ηλικιών που ήθελαν να δοκιμάσουν τις επιδόσεις τους, ενώ ακολούθησε μουσική και χορός με zoumba για τα παιδιά.

Οι διοργανωτές απευθύνουν ευχαριστίες «στο «ΑΤ Γυθείου για την συμβολή του στην ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης, το ΚΥ Γυθείου και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Λακωνίας για την κάλυψη της εκδήλωσης.

Αξίζουν ιδιαίτερα συγχαρητήρια στην Ομάδα των 40 και πλέον Εθελοντών, οι οποίοι συνέδραμαν και φέτος, όπως κάθε χρόνο, στην υλοποίηση του αγώνα.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου! Συγχαρητήρια σε όλους για τη συμμετοχή τους».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα