ΠΣ «Η Σπάρτη»: Διάθεση κάρτας φιλάθλου και εισιτηρίων διαρκείας

Παρασκευή, 06 Σεπτέμβριος 2019 17:08 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
ΠΣ «Η Σπάρτη»: Διάθεση κάρτας φιλάθλου και εισιτηρίων διαρκείας

Η διοίκηση του ΠΣ «Η Σπάρτη» ανακοινώνει ότι έως τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου έχει ο κάθε φίλος της ομάδας, τη δυνατότητα να προμηθευτεί την προνομιακή κάρτα φιλάθλου, η αξία της οποίας ανέρχεται στα 40 ευρώ.

Ο κάτοχος της κάρτας φιλάθλου έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει δωρεάν όλους τους εντός έδρας αγώνες της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 για το Πρωτάθλημα, το Κύπελλο, αλλά και τα φιλικά.

Τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2019-20, η αξία των οποίων ανέρχεται στα 100 ευρώ και αφορούν την μεσαία κερκίδα (Θύρες 3 και 4), θα συνεχίζονται να διατίθενται.

Η προμήθεια των καρτών και των εισιτηρίων διαρκείας γίνεται από τα γραφεία της ομάδας, που βρίσκονται επί της οδού Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 43 στη Σπάρτη (πάνω από το Μικρό καφέ, δίπλα από την Τράπεζα Πειραιώς).

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti