Δύο ακόμα μετάλλια για τον Ναυτικό Όμιλο Λακωνίας (ΦΩΤΟ)

Σε ιστιοπλοϊκούς αγώνες στην Καλαμάτα

Πέμπτη, 19 Σεπτέμβριος 2019 16:06 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δύο ακόμα μετάλλια για τον Ναυτικό Όμιλο Λακωνίας (ΦΩΤΟ)

Στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου 2019 οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Λακωνίας συμμετείχαν στο 33ο Διασυλλογικό Αγώνα και το 20ο Ιστιοπλοϊκό Τριήμερο «Γεωργίου Α. Καρέλια», που διοργάνωσε ο ΝΑΣΚ Αίολος Καλαμάτας.

Η αγωνιστική ομάδα του Ομίλου αποτελούνταν από τη Βαΐα Γούλα, τον Κωνσταντίνο Γούλα, τον Δημήτρη Δημακάκο, την Κάτια Πολυμενάκου, την Αλεξάνδρα Σιγουλάκη, την Ελένη Σιγουλάκη και τον Αλέξανδρο Σιγουλάκη στην κατηγορία Optimist και τον Μιχάλη Πολυμενάκο στην κατηγορία Laser 4.7.

Στην κατηγορία Laser 4.7 ο Μιχάλης Πολυμενάκος κατέκτησε την 3η θέση και στην κατηγορία  Optimist η Ελένη Σιγουλάκη κατετάγη 3η στα κορίτσια.

«Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές και στον προπονητή μας κ. Στέφανο Μουγάκο για την εμφάνισή τους», σημειώνει ο Ναυτικός Όμιλος Λακωνίας.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα