Εξελέγη το νέο ΔΣ του Πανγυθεατικού

Κανονικά η συμμετοχή στο πρωτάθλημα της  Γ΄ Εθνικής

Δευτέρα, 06 Ιούλιος 2020 14:49 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εξελέγη το νέο ΔΣ του Πανγυθεατικού

Στις αρχαιρεσίες της έκτακτης γενικής συνέλευσης, που διεξήχθη την Κυριακή 5/7 στο Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ανατολικής Μάνης στο Γύθειο, αναδείχθηκε το νέο διοικητικό σχήμα του Πανγυθεατικού ΓΣ. Για πρώτη φορά, μάλιστα, στη σύγχρονη ιστορία του συλλόγου, οι αρχαιρεσίες πραγματοποιήθηκαν  με την παρουσία δικηγόρου.

«Το συμβούλιο μας αποτελείται από νέα σε ηλικία άτομα, τα οποία ως στόχο έχουμε την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλητισμού του τόπου μας», αναφέρει ο Πανγυθεατικός και προσθέτει: «Στόχος μας είναι η δημιουργία ενός αθλητικού συλλόγου, που θα αποπνέει υγεία σε όλα τα επίπεδα, θα προσφέρει συνεχώς και ουσιωδώς στην κοινωνία του τόπου και θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος στην προσπάθεια να επιτύχουμε στόχους πολλών ετών για την πόλη του Γυθείου, όπως είναι η δημιουργία κλειστού αθλητικού γηπέδου και αθλητικού μουσείου!

Κάθε δράση του Πανγυθεατικού, από σήμερα, θα συνοδεύεται με σημαντικό κοινωνικό έργο! Στο προσκήνιο κάθε δράσης, θα βρίσκεται αποκλειστικά το όνομα του συλλόγου και οι αθλητές που τον αποτελούν. Τα μέλη της διοίκησης θα έχουν αποκλειστικά εκτελεστικό ρόλο, θα διαχειρίζονται τα οικονομικά θέματα και θα συντονίζουν τις λειτουργίες όλων των τμημάτων του Συλλόγου! Δεν είμαστε παράγοντες και αποποιούμαστε το συγκεκριμένο όρο! Είμαστε απλά λάτρεις του αθλητισμού και διαχειριστές όλων των πόρων που προσφέρονται από ανθρώπους, που θέλουν να επενδύσουν στον αθλητισμό και την κοινωνία!

Καλούμε όλο τον υγιή φίλαθλο κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια μας. Αναλαμβάνουμε τη διοίκηση του αγαπημένου μας συλλόγου σε δύσκολους καιρούς και μόνο με μια μαζική προσπάθεια θα επιτύχουμε να δημιουργήσουμε ένα σύλλογο πρότυπο, που θα είμαστε όλοι περήφανοι για τον αντίκτυπό του, στη καθημερινότητα του τόπου μας!»

Οριστική η συμμετοχή
στο πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο γνωστοποίησε ότι ο Πανγυθεατικός ΓΣ θα λάβει μέρος κανονικά στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας. «Έχουν ξεκινήσει ήδη οι επαφές για τη δημιουργία μιας ομάδας, που θα παραμείνει πιστή στη συνταγή των τελευταίων ετών, το οποίο σημαίνει στελέχωση από ποδοσφαιριστές των ακαδημιών μας, του Γυθείου και της υπόλοιπης Λακωνίας», επισημαίνει ο σύλλογος, σημειώνοντας ότι αναμένονται περισσότερες ανακοινώσεις τις επόμενες ημέρες.

Το νέο ΔΣ
Στο νέο ΔΣ συμμετέχουν (με αλφαβητική σειρά):
Αναγνωστάκος Γρηγόρης, 29 ετών
Δερδελάκος Κυριάκος, 30 ετών
Καλαμπαλίκης Ορέστης, 30 ετών
Κολοκοτρώνης Παναγιώτης, 33 ετών
Κολοκυθάκος Βασίλης, 25 ετών
Κουβαράκης Νικόλαος, 43 ετών
Κυριφίδης Παναγιώτης, 25 ετών
Λεβεντζώνης Ιωαννης, 33 ετών
Σπυρουνάκος Κυριάκος, 33 ετών

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti