Ακαδημίες μπάσκετ για αγόρια και κορίτσια από τον Σπαρτιατικό

Τετάρτη, 16 Σεπτέμβριος 2020 14:45 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ακαδημίες μπάσκετ για αγόρια και κορίτσια από τον Σπαρτιατικό

Ο Σπαρτιατικός Γυμναστικός Σύλλογος, όπως κάθε χρόνο, θα λειτουργήσει ακαδημίες μπάσκετ Αγοριών & Κοριτσιών, ηλικίας 7 —16 ετών, για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Βασικό στοιχείο της φετινής λειτουργίας των ακαδημιών θα είναι τα ολιγομελή τμήματα, με πρόγραμμα κυκλικών ασκήσεων, για συνεχή προπόνηση όλων των παιδιών και συνεχή αξιολόγηση της μπασκετικής εξέλιξης τους. Η πρόοδος των αθλητών, των αναπτυξιακών τμημάτων και των τμημάτων υποδομών, θα παρακολουθείται σε μηνιαία βάση από έμπειρο προπονητικό team, που θα διαμορφώνει τον προγραμματισμό τους και θα οργανώνει αθλητικές δράσεις των παραπάνω τμημάτων, σε συνεργασία με αντίστοιχα τμήματα άλλων σωματείων και ιδιαίτερα της Αθήνας.

Ο Σπαρτιατικός ΓΣ είναι έτοιμος να υποδεχθεί όσα παιδιά αγαπούν το μπάσκετ και θέλουν να νιώσουν την χαρά του αθλήματος μέσα από τη συνεργασία και την ευγενή άμιλλα.

Για πληροφορίες – εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Ιωάννη Κατσούλη (προπονητή) στο τηλ 6944 924112 ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti