Επετειακοί σκοπευτικοί αγώνες για τις Θερμοπύλες στη Σπάρτη

Παρασκευή, 18 Σεπτέμβριος 2020 07:24 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επετειακοί σκοπευτικοί αγώνες για τις Θερμοπύλες στη Σπάρτη

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α! κατηγορίας ΑΓΕΝ και Παίδων (Α) & (Β) διοργανώνει ο Σκοπευτικός Όμιλος Λακεδαιμονίων «ΛΕΩΝΙΔΑΣ» σε συνεργασία με τον Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Σπάρτης.

Οι αγώνες με την επωνυμία «2500 χρόνια Μάχη Θερμοπυλών», που θα διεξαχθούν το τριήμερο 18, 19, 20 Σεπτεμβρίου, είναι αφιερωμένοι στην επέτειο των 2500 ετών από τη Μάχη των Θερμοπυλών, τον Βασιλιά Λεωνίδα και τους 300 Σπαρτιάτες που, όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, «με την αυτοθυσία τους αποτέλεσαν παράδειγμα πίστης και υποταγής στο μεγαλείο της πατρίδας και της ελευθερίας».

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο κλειστό Σκοπευτήριο αεροβόλων όπλων ΓΕΩΡΓΙΑ Δ. ΓΕΡΟΥΛΑΚΟΥ» στη Σπάρτη.

Πρόγραμμα
Παρασκευή 18/9: 15.00 έως 20.00 - μόνο κατηγορίες Παίδων.
Σάββατο 19/9: 09.00 έως 15.00 & 16.00 έως 19.30΄ - όλες οι κατηγορίες.
Κυριακή 20/9: 09.00 έως 13.30 όλες οι κατηγορίες.

Τα μέτρα προστασίας
Σημειώνεται ότι δεν θα πραγματοποιηθεί επίσημη απονομή μεταλλίων στους νικητές, ώστε να μην υπάρξει συνωστισμός. Οι απονομές θα πραγματοποιούνται κάθε φορά που θα τελειώνει μια κατηγορία αθλημάτων.

Δεν θα επιτραπούν θεατές στον αγωνιστικό χώρο, εκτός από τους βοηθούς στις κατηγορίες Παίδων και φυσικά όλοι θα έχουν ιατρική βεβαίωση για COVID-19. Όλοι θα φορούν μάσκα και οι αθλητές θα μπορούν να την αφαιρέσουν όταν θα είναι στην γραμμή βολής. Τέλος, επισημαίνεται πως στον κεντρικό κλιματισμό έχει γίνει πλήρης απολύμανση για COVID-19.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 24 ετών