Τον Ιανουάριο «τζάμπολ» στην Α2΄ ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

Συμμετέχουν αρκετές λακωνικές ομάδες

Πέμπτη, 19 Νοέμβριος 2020 12:14 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τον Ιανουάριο «τζάμπολ» στην Α2΄ ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

Στις 16 Ιανουαρίου 2021 αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το πρωτάθλημα της Α2΄ Κατηγορίας ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ (Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής Νότιας Πελοποννήσου), εφόσον ωστόσο το επιτρέψει η εξέλιξη της πανδημίας. Η κλήρωση του πρωταθλήματος έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου.

Στην Α2΄ ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ έχουν δικαίωμα συμμετοχής 25 σωματεία, ωστόσο ο ακριβής αριθμός των συλλόγων που θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση θα γίνει γνωστός τα τέλη Νοεμβρίου, όταν και ολοκληρώνεται η προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής στην κατηγορία.

Σε κάθε περίπτωση, το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε τρεις ομίλους. Οι 25 ομάδες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής είναι οι: Αίαντας, Κορώνη, ΑΕΚ Καλαμάτας, Εθνικός Μελιγαλά, Θουρία, ΑΟ Κροκεών, ΑΟ Μεσσήνης 2017, Ομόνοια, ΑΟ Χρυσαφών, ΑΠΟΕΛ, Πήγασος, Αναγέννηση Παραλίας, Α.Ε.Π.Σ. Αρις, Εράνη, Μάνη, ΑΣ Αγ. Ιωάννη «Η Άμιλλα», Απόλλωνας Καλαμάτας, Βατικιώτης, ΑΣ Τριφυλίας, Άρης Σκάλας, Αστέρας Βλαχιώτη, Εθνικός Καλαμάτας, Γύθειο, ΝΟ Πύλου και Άτλας.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti