Γ. Βαζάκας: «Είναι τραγωδία αυτό που ζούμε»

Δηλώσεις του προπονητή του Αστέρα Βλαχιώτη

Παρασκευή, 20 Νοέμβριος 2020 12:16 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Γ. Βαζάκας: «Είναι τραγωδία αυτό που ζούμε»

Για τη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί (και) στον χώρο του ποδοσφαίρου, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, μίλησε ο προπονητής του Αστέρα Βλαχιώτη, Γιώργος Βαζάκας,  στον ραδιοφωνικό σταθμό «Yellow Radio» της Θεσσαλονίκης.

Ο τεχνικός των Λακώνων εμφανίστηκε ιδιαίτερα προβληματισμένος για το μεγάλο διάστημα αποχής των ομάδων από την ενεργό δράση, εξαιτίας των νέων μέτρων για την ανάσχεση του δεύτερου κύματος της πανδημίας. Υπενθυμίζεται ότι ακόμα δεν έχει καταστεί δυνατή η σέντρα σε Super League 2 και Football League.

Ο 60χρονος προπονητής αναφέρθηκε στα πρωταθλήματα Super League 2 και Football League στο Κύπελλο Ελλάδος, ενώ απηύθυνε μήνυμα στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γ. Βαζάκας:

Για τα προβλήματα της Super League 2 και της Football League:
«Είναι τραγωδία αυτό που ζούμε. Δεν μπορείς να προγραμματίσεις τίποτα, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα και στο τέλος δεν βλέπεις και φως. Όλα όσα έγιναν φέτος είναι πρωτόγνωρα.

Αφού σταματήσαμε τα πρωταθλήματα στις 13/3 υπήρχε ο χρόνος για να δημιουργηθούν προϋποθέσεις για να αντιμετωπίσουμε το νέο κύμα που θα ερχόταν. Σήμερα κοιτάμε τι θα γίνει, αλλά δεν βλέπαμε γιατί φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Η Super League 1 παίζει κανονικά. Όταν ετοιμαζόταν για την Super League δεν έβλεπαν τι προβλήματα υπάρχουν; Δεν σκέφτηκαν τις υπόλοιπες κατηγορίες;

Το ξέρανε το πρόβλημα από τότε. Και επειδή έχω μάθει να λέω τα πράγματα όπως είναι, τις ευθύνες πρέπει να τις πάρουν αυτοί που οδήγησαν σε αδιέξοδο το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο αν το αφήσεις θα σε αφήσει. Έχουμε φτάσει τώρα σε ένα αδιέξοδο».

Για το Κύπελλο Ελλάδος:
«Διαβάζω ότι θα παίξουν μόνο οι ομάδες της Super League. Δεν καταλαβαίνω πως γίνεται αυτό. Όλες οι ομάδες έχουν πληρώσει το παράβολο της συμμετοχής».

Μήνυμα στον Λευτέρη Αυγενάκη:
«Θα του έλεγα ότι είναι υπουργός και αντιπροσωπεύει όλο τον Ελληνικό λαό, δεν γίνεται να εξυπηρετεί συμφέροντα. Το ποδόσφαιρο είναι για όλους. Κάθε ομάδα πρέπει να έχει την ίδια μεταχείριση. Πρέπει να πάρει αποφάσεις, αλλιώς θα είναι ένας υπουργός που θα μείνει απαρατήρητος».

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland