Χαιρετίζει την ίδρυση Ινστιτούτου Επιμόρφωσης Αθλητικών Στελεχών ο Αθλητικός Οργανισμός Σπάρτης

Πέμπτη, 25 Φεβρουάριος 2021 13:35 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Χαιρετίζει την ίδρυση Ινστιτούτου Επιμόρφωσης Αθλητικών Στελεχών ο Αθλητικός Οργανισμός Σπάρτης

Τα εύσημα στον πρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Αθ. Κατσή, απέδωσε ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σπάρτης Σταύρος Περγαντής, για την εισήγηση που ανοίγει τον δρόμο για σύσταση Ινστιτούτου Επιμόρφωσης Αθλητικών Στελεχών, με ακαδημαϊκό συντονιστή το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού της Σπάρτης: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συγχαρούμε τον Πρύτανη του Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου κ. Αθανάσιο Κατσή για την πρόταση του για λειτουργία Ινστιτούτου Επιμόρφωσης Αθλητικών Στελεχών. Το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης Αθλητικών Στελεχών, θα ιδρυθεί με τη συμμετοχή των ΑΕΙ της χώρας και το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου θα αναλάβει τον ακαδημαϊκό συντονισμό της επιμόρφωσης, μέσω του Τμήματός του, του Πανεπιστημίου Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού (ΤΟΔΑ) που έχει την έδρα του στην πόλη μας.

Επίσης εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας στον πρόεδρο του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού (ΤΟΔΑ), Κοσμήτορα της Σχολής Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Αν. Καθηγητή κ. Αλεξόπουλο Παναγιώτη  που  έκανε αποδεκτή αυτή την πρόταση και με αυτό τον τρόπο συμβάλλει στην  ανάδειξη του πανεπιστημίου της πόλης μας καθώς και στην ανάδειξη του τόπου μας.

Σας ενημερώνουμε ακόμη, ότι ο Αθλητικός Οργανισμός θα συνδιοργανώσει με το Πανεπιστήμιο Σπάρτης (ΤΟΔΑ)  διάφορες επιστημονικές ημερίδες και εκδηλώσεις καθώς και θα δεχτεί φοιτητές για  πρακτική και εθελοντική συνεργασία στις αθλητικές του διοργανώσεις». 

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών