Ανταπόκριση κοινοτήτων στο κάλεσμα του Αθλητικού Οργανισμού

Για δημιουργία αθλητικών χώρων

Τρίτη, 20 Απρίλιος 2021 14:42 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ανταπόκριση κοινοτήτων στο κάλεσμα του Αθλητικού Οργανισμού

Άμεσα ήταν τα αντανακλαστικά τοπικών κοινοτήτων του Δ. Σπάρτης στο κάλεσμα του Αθλητικού Οργανισμού Δ. Σπάρτης για κατάθεση προτάσεων που θα συμβάλλουν στον σχεδιασμό για τη δημιουργία αθλητικών χώρων.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού κ. Σταύρος Περγαντής, «η προτροπή προς τους συνδημότες να μας υποδείξουν χώρους για να δημιουργήσουμε μικρές αλάνες  χώρους χωμάτινους για άθληση ευοδώθηκε και, μάλιστα, δεχτήκαμε τηλέφωνο από τη δραστήρια πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Γούναρη κ. Παρασκευή Δημάκου να επισκεφθούμε και να δούμε το προαύλιο χώρο του σχολείου τους. Με χαρά αποδεχθήκαμε την πρόσκληση και πήγαμε στο Γούναρη.  Εκεί είδαμε οτι έχει ένα ανοικτό γήπεδο μπάσκετ  και δίπλα ένα χώρο χωμάτινο, που αν φτιαχτούν τερματάκια, γίνεται αλάνα-μικρό γήπεδο ποδοσφαίρου. Τα συζητήσαμε όλα και σε λίγες μέρες θα δείτε τα αποτελέσματα, πάντα σε συνεργασία».

Η συνέχεια περιελάμβανε μετάβαση στην Τοπική Κοινότητα Ποταμιάς, όπου -όπως γνωστοποίησε ο κ. Περγαντής- «μας υποδέχθηκαν ο πρόεδρος του χωριού κ. Μιχάλης Λεοτσίνης, ο αντιπρόεδρος και ο γραμματέας του Πολιτιστικού  Συλλόγου Ποταμιάς κ. Γιώργος Δρίβας και κ. Δημήτριος Πολυμενάκος. Είδαμε το γήπεδο ποδοσφαίρου, που είναι μεγάλο και βρίσκεται σε φανταστικό σημείο. Το εντυπωσιακό είναι οτι έχει όλες τις υπόγειες υδραυλικές εγκαταστάσεις για πότισμα του χορταριού, προσφορά του ομογενή πατριώτη μας επιχειρηματία κ. Πέτρου Ηλιόπουλου. Το βασικό πρόβλημα είναι το νερό που δεν υπάρχει και τα αποδυτήρια που είναι σε άσχημη κατάσταση. Τα συζητήσαμε και θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για γίνει επιτέλους λειτουργικό».  

Η περιοδεία του Αθλητικού Οργανισμού ολοκληρώθηκε στην Τοπική Κοινότητα Άρνας, όπου σύμφωνα με τον κ. Περγαντή, «μας περίμεναν κάτοικοι και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου κ. Νίκος Γάββαρης, γιατί ο πρόεδρος της κοινότητας έλειπε εκτός για προσωπικές εργασίες. Μας υπέδειξαν το ανοικτό γήπεδο μπάσκετ και βόλεϊ που βρίσκεται κοντά στην πλατεία. Είναι σε καλή κατάσταση και το καλοκαίρι, όπως μας είπαν, αθλούνται πολλά παιδιά. Θα γίνουν μικρό παρεμβάσεις από τον Αθλητικό Οργανισμό και θα είναι πιο λειτουργικό και ασφαλές.

Ζητάμε τη συνεργασία  και τη βοήθεια όλων και τα αποτελέσματα  θα είναι εκπληκτικά. Προσπαθούμε για καλύτερες αθλητικές εγκαταστάσεις στον Δήμο μας», κατέληξε ο κ. Περγαντής.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti