Το μπασκετικό «ταξίδι των αναμνήσεων» παρουσιάζει ο Σταύρος Κουκάκης

Παρασκευή, 17 Σεπτέμβριος 2021 12:23 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Το μπασκετικό «ταξίδι των αναμνήσεων» παρουσιάζει ο Σταύρος Κουκάκης

Η παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο «Το ταξίδι των αναμνήσεων» του δημοσιογράφου – συγγραφέα, Σταύρου Κουκάκη, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου και ώρα 6.30΄ μμ στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης.

Το βιβλίο θα προλογίσουν οι διακεκριμένοι δημοσιογράφοι Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, Βασίλης Σκουντής, Έλενα Μπουζαλά και Τάσος Κολλίντζας.

Επίσημος προσκεκλημένος είναι ο Παναγιώτης Γιαννάκης, η μεγάλη προσωπικότητα του παγκόσμιου μπάσκετ, που θα τιμηθεί για την είσοδό του στο Hall of Fame.

 Σημειώνεται πως θα τηρηθούν αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα ασφαλούς προσέλευσης και παραμονής στο χώρο. Για την είσοδο στο χώρο απαιτείται υποχρεωτική επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή του πιστοποιητικού νόσησης.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti