Αναβλήθηκε λόγω κορωνοϊού ο αγώνας ΑΕΚ Β΄-Αστέρας Βλαχιώτη

Οκτώ κρούσματα στους Λάκωνες

Τρίτη, 30 Νοέμβριος 2021 13:35 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αναβλήθηκε λόγω κορωνοϊού ο αγώνας ΑΕΚ Β΄-Αστέρας Βλαχιώτη

Αυξημένα κρούσματα κορωνοϊού μεταξύ των παικτών του Αστέρα Βλαχιώτη προέκυψαν κατά τον τελευταίο διαγνωστικό έλεγχο στην ομάδα της Λακωνίας με συνέπεια να αναβληθεί ο αγώνας κόντρα στην ΑΕΚ Β΄ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super Leaguer. Ειδικότερα, τα τεστ φανέρωσαν οκτώ μολύνσεις από Covid-19 στις τάξεις του συλλόγου του Δ. Ευρώτα.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για το πρώτο παιχνίδι τη φετινή σεζόν σε επαγγελματική κατηγορία της Ελλάδας που αναβάλλεται λόγω περιπτώσεων κορωνοϊού.

Η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει ως εξής: «Κατόπιν απόφασης της Super League 2, ο αγώνας ΑΕΚ Β-Αστέρα Βλαχιώτη για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος που επρόκειτο να διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας την Κυριακή 28 Νοεμβρίου, αναβάλλεται λόγω αυξημένου αριθμού κρουσμάτων COVID-19 στην ομάδα της Λακωνίας. Θα οριστεί νέα ημερομηνία διεξαγωγής».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti