Εκκίνηση του Χειμερινού Ράλλυ ΦΙΛΠΑ

Στις Καρυές ο πρώτος σταθμός

Σάββατο, 02 Δεκέμβριος 2023 14:43 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκκίνηση του Χειμερινού Ράλλυ ΦΙΛΠΑ

Το πρωί του Σαββάτου (2/12) δόθηκε στο Ναύπλιο η εκκίνηση του διήμερου Χειμερινού Ράλλυ ΦΙΛΠΑ, με 70 συμμετοχές ιστορικών αυτοκινήτων.

Πρόκειται για μια εκδήλωση ιστορικών αυτοκινήτων που συνδυάζει αρμονικά την περιήγηση και τον συναγωνισμό σε ειδικές διαδρομές ακρίβειας. Η διοργάνωση του Σωματείου «Φίλοι του Παλαιού Αυτοκινήτου» (ΦΙΛΠΑ) περιλαμβάνει δυο κατηγορίες την Touring και την Regularity.

Τα πληρώματα και των δύο κατηγοριών ξεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου από την προβλήτα «Π» της παραλίας του Ναυπλίου με θέα το Μπούρτζι και το Παλαμήδι. Αφού διανύσουν διαδρομές στα όρια της Αργολίδα και της Αρκαδίας θα περάσουν από το Άστρος Κυνουρίας και θα κατευθυνθούν προς το μαγευτικό δάσος, με καστανιές, της Καστάνιτσας. Προορισμός τους, για ανασυγκρότηση, οι Καρυές, το χωριό των ομορφότερων Ελληνίδων που η παρουσία τους ως κόρες αγάλματα κόσμησαν το Ερέχθειο της Ακρόπολης των Αθηνών. Τελική κατάληξη και ολοκλήρωση της πρώτης ημέρας αποτελεί η Βυτίνα και για την κατηγορία Regularity.

Την Κυριακή 3/12 τα οχήματα θα συγκεντρωθούν και πάλι στην πλατεία Βυτίνας, απ’ όπου θα ξεκινήσουν για τη διαδρομή Λεβίδι - Αλωνίσταινα ΣΕΧ - Λιμποβίσι – Βυτίνα, όπου θα γίνει και η ανακοίνωση των προσωρινών αποτελεσμάτων, καθώς και η απονομή επάθλων.

Φωτό-Βίντεο: STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti