Μετά το Σπάρταθλον κατακτά και το διεθνές στερέωμα ο Φ. Ζησιμόπουλος

2ος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα 24 ωρών

Δευτέρα, 04 Δεκέμβριος 2023 16:03 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μετά το Σπάρταθλον κατακτά και το διεθνές στερέωμα ο Φ. Ζησιμόπουλος

Στο βάθρο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος 24ωρου τρεξίματος ανέβηκε ο Φώτης Ζησιμόπουλος, ο οποίος κατέκτησε τη δεύτερη θέση στη διοργάνωση που διεξήχθη στην Ταϊπέι της Ταϊβάν, δύο περίπου μήνες μετά τον ανεπανάληπτο θρίαμβο και το νέο ρεκόρ αγώνα που πέτυχε στο Σπάρταθλον.

Ο κορυφαίος Έλληνας δρομέας από το Αγρίνιο κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην απαιτητική διεθνή διοργάνωση, διανύοντας απόσταση 292 χιλιομέτρων. Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο 41χρονος δρομέας της ΓΕ Αγρινίου βρισκόταν πάντα στις θέσεις των μεταλλίων.

Με αυτή την επιτυχία ο Φώτης Ζησιμόπουλος έγινε ο δεύτερος Έλληνας μετά τον Γιάννη Κούρο που κατακτά μετάλλιο στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Τα εύσημα του Κούρου
Μάλιστα, ο θρυλικός αθλητής υπεραποστάσεων, Γιάννης Κούρος, συνεχάρη τον Φώτη Ζησιμόπουλο, για τη διάκριση του γράφοντας σε σχετική ανάρτηση: «Συγχαρητήρια για την εξαίρετη εμφάνιση του Φώτη Ζησιμόπουλου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα 24ρου της Ταϊπέι και την κατάκτηση της δεύτερης θέσης, εκπροσωπώντας επάξια τα ελληνικά χρώματα!»

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti