Λευκές ρίζες: 3 τρόποι για να τις καλύψεις

Τρίτη, 27 Οκτώβριος 2020 16:04 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Λευκές ρίζες: 3 τρόποι για να τις καλύψεις

Είναι εκείνες οι ημέρες του μήνα που η λευκή ρίζα αρχίζει να φαίνεται πιο έντονα στα μαλλιά.

Για εκείνες τις ημέρες, λοιπόν, μπορούμε να επιστρατεύσουμε εύκολους τρόπους για να καλύψουμε τις λευκές ρίζες. Μπορούμε να αξιοποιήσουμε αξεσουάρ μαλλιών, προϊόντα μακιγιάζ που έχουμε στο ντουλάπι του μπάνιου μας ή ακόμα και κάποιο προϊόν μαλλιών που κυκλοφορεί στην αγορά και καλύπτει αμέσως τις λευκές τρίχες.

Mαντήλι- Φαρδιές στέκες
Το μαντήλι ή ακόμα και οι φαρδιές στέκες που κυκλοφορούν στην αγορά είναι top trend τις τελευταίες δύο σεζόν κι ένας γρήγορος τρόπος να κρύψουμε τις λευκές ρίζες. Τοποθετούμε το μαντήλι και το δένουμε σε 70's style, σαν κορδέλα ή ως μπαντάνα, διαφορετικά βάζουμε απλά τη στέκα μας και είμαστε έτοιμες για έξοδο.

Μάσκαρα
Ένας ακόμη εύκολος τρόπος να καλύψουμε τις λευκές ρίζες και τρίχες άμεσα και εύκολα είναι η μάσκαρα: το καλλυντικό που έχουμε όλες οι γυναίκες στο νεσεσέρ μας. Το αποτέλεσμα έχει μικρή διάρκεια, καθώς μόλις λουστούμε ή ακόμα και αν απλά βραχούν τα μαλλιά μας, η μάσκαρα θα φύγει και οι λευκές τρίχες, ρίζες θα αποκαλυφθούν.

Spray για λευκές τρίχες
Τέλος, για όσους ακολουθούν τις εξελίξεις στον τομέα της ομορφιάς, σίγουρα θα γνωρίζουν την ύπαρξη των spray για λευκές τρίχες. Τα τελευταία χρόνια, πολλές εταιρείες που ειδικεύονται στην περιποίηση και το styling των μαλλιών έχουν κυκλοφορήσει ειδικά spray, τα οποία καλύπτουν τις λευκές τρίχες και ρίζες, με έναν μόνο ψεκασμό. Μάλιστα, κάποια spray δεν φεύγουν απλά με το πρώτο λούσιμο των μαλλιών. Χρειάζεται να τα λούσουμε αρκετές φορές και να τα τρίψουμε. Επίσης, τα spray είναι διαθέσιμα σε πολλές αποχρώσεις. Κάθε γυναίκα μπορεί να βρει spray με χρώμα που είτε ταυτίζεται με το χρώμα των μαλλιών της είτε το πλησιάζει αρκετά.