Εγκαινιάστηκε η «11η Έκθεση Λακωνικών Προϊόντων» στο Σύνταγμα (ΦΩΤΟ)

Θα διαρκέσει έως το Σάββατο 3/3

Πέμπτη, 01 Μάρτιος 2018 22:41 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εγκαινιάστηκε η «11η Έκθεση Λακωνικών Προϊόντων» στο Σύνταγμα (ΦΩΤΟ)

Τα εγκαίνια της 11ης Έκθεσης Λακωνικών Προϊόντων στο  Μετρό του Συντάγματος πραγματοποίηθηκαν το βράδυ της Πέμπτης (1/3), παρουσία εκπροσώπων τοπικών Αρχών και φορέων της Λακωνίας. Η έκθεση θα διαρκέσει έως το Σάβαβτο 3/3 και θα λειτουργεί καθημερινά από τις 9:00 το πρωί έως τις 10:00 το βράδυ.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία, όπως κάθε χρόνο, να γνωρίσουν τις επιχειρήσεις της Λακωνίας, να γευτούν και να προμηθευτούν βιολογικά και παραδοσιακά προϊόντα από τους εκθέτες, αλλά και να ενημερωθούν για τους τουριστικούς προορισμούς του νομού μας από τα περίπτερα των λακωνικών δήμων. Επίσης, θα έχουν την ευκαιρία να ξεφυλλίσουν βιβλία Λακώνων συγγραφέων για θέματα όπως ο τοπικός γαστρονομικός πολιτισμός, οι παραδοσιακές συνταγές, η ιστορία του νομού, τα ήθη και τα έθιμα του.

Την ευθύνη διοργάνωσης της έκθεσης, που έχει εξελιχθεί σε θεσμό και αναμένεται κάθε χρόνο με μεγάλο ενδιαφέρον, έχει η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Γιορτή Ελιάς και Λαδιού» και σε αυτήν συμμετέχουν αποκλειστικά παραγωγοί τυποποιημένων λακωνικών προϊόντων.

Συνδιοργανωτές είναι η ΠΕ Λακωνίας, οι Δήμοι Σπάρτης, Μονεμβασίας και Ευρώτα και το Επιμελητήριο Λακωνίας.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Φωτο: Τ. Κούρος

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα