96 συλλήψεις σε μία ημέρα στην Πελοπόννησο

Χειροπέδες σε 23 άτομα στη Λακωνία

Πέμπτη, 12 Ιούλιος 2018 17:21 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
96 συλλήψεις σε μία ημέρα στην Πελοπόννησο

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11/7 εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Η επιχείρηση οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.  

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε 981 άτομα, εκ των οποίων τα 761 ήταν ημεδαποί και 220 αλλοδαποί, καθώς και σε 801 οχήματα.  Επιπλέον, προσήχθησαν 159 άτομα, από τα οποία 100 ήταν ημεδαποί και 59 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 96 άτομα.
Πιο αναλυτικά στη Λακωνία συνελήφθησαν 23 άτομα και ειδικότερα: Ένας ημεδαπός για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, ένα ημεδαπός για ναρκωτικά, δύο ημεδαποί για καταδικαστικά έγγραφα, τέσσερις ημεδαποί και μία αλλοδαπή για παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, δώδεκα αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά 346 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, πέντε παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, μία παράβαση για στέρηση αδείας μουσικών οργάνων και μία παράβαση της νομοθεσία περί κοινόχρηστων χώρων, ενώ κατασχέθηκαν: Ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 308 γραμμαρίων στην Αργολίδα, ποσότητα λαθραίου καπνού, συνολικού βάρους 585 γραμμαρίων, μικροποσότητες ηρωίνης και κάνναβης, ναρκωτικό δισκίο και τμήμα ναρκωτικού δισκίου στην Κορινθία, τρία  ναρκωτικά δισκία, τσιγαριλίκι κάνναβης και μικροποσότητα κάνναβης στη Λακωνία και   μικροποσότητα κάνναβης στη Μεσσηνία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα