«Φρένο» στη ΣΔΙΤ βάζει νέα απόφαση κατά της ΤΕΡΝΑ

Σάββατο, 11 Αύγουστος 2018 08:29 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Φρένο» στη ΣΔΙΤ βάζει νέα απόφαση κατά της ΤΕΡΝΑ

Νέα δικαστική απόφαση ασφαλιστικών μέτρων απο το Ειρηνοδικείο Τρίπολης επιχειρεί να βάλει «φρένο» στην υλοποίηση του έργου διαχείρισης απορριμμάτων με ΣΔΙΤ. Σύμφωνα με το δικηγορικό γραφείο του Τάκη Γατσόπουλου, το Δικαστήριο με απόφασή του (Παρασκευή 3/8/2018) μετά από αίτηση λήψεως ασφαλιστικών μέτρων των αδελφών Θεμ. Πολλάλη κατά της «Περιβαλλοντική Πελοποννήσου Μονοπρόσωπη ΑΕ» (με μοναδικό μέτοχο την “ΤΕΡΝΑ ΑΒΕΤΕ”), απαγόρευσε στην προαναφερόμενη εταιρεία την περίφραξη των επίδικων ακινήτων και οποιαδήποτε επέμβαση, αλλά και την είσοδό της με μηχανοκίνητο μέσο σε αυτά.

Αναλυτικά, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση αναφέρει: «Το Ειρηνοδικείο Τριπόλεως μετά από ολοήμερη ακροαματική διαδικασία και θεώρηση (αυτοψία) των επιδίκων έκρινε ότι οι ισχυρισμοί της πιο πάνω εταιρείας δια του μάρτυρος που εκείνη πρότεινε στην περιοχή, Αδαμαντίου Σιαμπή, περί κτήσεως κυριότητάς της στα πιο πάνω ακίνητα με τα επίμαχα συμβόλαια “δεν ανταποκρίνονται στην κοινή λογική και είναι εντελώς προσχηματικοί και προδήλως αναληθείς”.

Με τα πιο πάνω δεδομένα το Δικαστήριο με απειλή για κάθε μία παραβίασή της απόφασής του, χρηματικής ποινής 40.000 € και προσωπικής κράτησης 2 μηνών του νομίμου εκπροσώπου της, απαγόρευσε στην πιο πάνω εταιρεία όχι μόνο την περίφραξη των επίδικων ακινήτων και οποιαδήποτε επέμβαση αλλά και την είσοδό της με μηχανοκίνητο μέσο σε αυτά, ενώ παράλληλα την καταδίκασε στη δικαστική δαπάνη των αιτούντων».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα