Δαβάκης προς κυβέρνηση: «Ακούστε τους καλλιεργητές του Δ. Ευρώτα…»

Τρίτη, 23 Οκτώβριος 2018 09:01 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δαβάκης προς κυβέρνηση: «Ακούστε τους καλλιεργητές του Δ. Ευρώτα…»

 Ερώτηση προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σχετικά με το αίτημα των αγροτών του Δήμου Ευρώτα να ενταχθούν, λόγω της καταστροφής από τη χαλαζόπτωση του Νοεμβρίου 2017, στο πρόγραμμα Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων κατέθεσε ο βουλευτής Λακωνίας κ. Θανάσης Δαβάκης. Εξάλλου ο κ. Δαβάκης δήλωσε:

«Οι καλλιεργητές του Δήμου Ευρώτα βιώνουν σήμερα τις σοβαρές επιπτώσεις της καταστροφής του φυτικού κεφαλαίου που επέφερε η φοβερή χαλαζόπτωση που έπληξε την περιοχή στις 16/11/2017.

Η Πολιτεία οφείλει να εξετάσει θετικά το αίτημά τους για ένταξη στο πρόγραμμα Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων ή να δοθεί κρατική ενίσχυση “ήσσονος σημασίας” (de minimis) και γι’ αυτό το λόγο ενώνω και εγώ τη φωνή μου μαζί τους.

Κατέθεσα λοιπόν ερώτηση προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο οποίος γνωρίζει το πρόβλημα, ζητώντας του να αποδεχθεί και να υλοποιήσει το αίτημά τους. Αναμένουμε…»

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα