Συγκέντρωσαν δώρα για το Λύρειο Ίδρυμα οι τοπικές οργανώσεις της ΝΔ στη Λακωνία (ΦΩΤΟ)

Πέμπτη, 17 Ιανουάριος 2019 14:40 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συγκέντρωσαν δώρα για το Λύρειο Ίδρυμα οι τοπικές οργανώσεις της ΝΔ στη Λακωνία (ΦΩΤΟ)

Ολοκληρώθηκε η συλλογή δώρων αγάπης για τα παιδιά του Λυρείου Ιδρύματος, το οποίο είχε υποστεί σημαντικές ζημιές φωτιές από τη φονική πυρκαγιά που έπληξε την ανατολική Αττική τον Ιούλιο του 2018. Η δράση ανελήφθη από τις τοπικές οργανώσεις της ΝΔ στη Λακωνία και ειδικότερα από τη Δημοτική Τοπική Οργάνωση  (ΔημΤΟ) Μονεμβασίας, τη  ΔημΤΟ Σπάρτης και την Οργάνωση Νέων Νέας Δημοκρατίας  (ΟΝΝΕΔ) Σπάρτης.

«Η ανταπόκρισή σας στην προσπάθειά μας ήταν συγκινητική και σας ευχαριστούμε από καρδιάς. Ευχαριστούμε επίσης τον Πρόεδρο του ΚΤΕΛ Λακωνίας κ. Δαμιανό Σταθάκο για τη δωρεάν μεταφορά των δώρων και γιατί διαχρονικά στηρίζει τις πρωτοβουλίες μας» αναφέρουν σε κοινή ανακοίνωσή τους η πρόεδρος Μαργαρίτα Σπυριδάκου και τα μέλη της ΔημΤΟ Μονεμβασίας, η πρόεδρος Μάντω Κωνστιάντου και τα μέλη της ΔημΤΟ Σπάρτης, καθώς και ο πρόεδρος Παναγιώτης Κανάκης και τα μέλη της ΟΝΝΕΔ Σπάρτης.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα