Απάντηση Τζεφεράκου: «Δεν μετέχω πλέον στην Επιτροπή Λαϊκών Αγορών ΠΕ Λακωνίας»

Πέμπτη, 17 Ιανουάριος 2019 19:35 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Απάντηση Τζεφεράκου: «Δεν μετέχω πλέον στην Επιτροπή Λαϊκών Αγορών ΠΕ Λακωνίας»

Παρελθόν από την προεδρία της Επιτροπής Λαϊκών Αγορών της ΠΕ Λακωνίας αποτελεί ο κ. Ιωάννης Τζεφεράκος, ύστερα από την ανεξαρτητοποίησή του από την παράταξη Τατούλη.

Το γεγονός γνωστοποιεί ο ίδιος ο περιφερειακός σύμβουλος στον «Λακωνικό Τύπο», ύστερα από τη δημοσίευση επιστολής των Επιτροπών Κατοίκων Ν. Κόσμου και Λάκκας Σπάρτης -με αποδέκτη τον Ι. Τζεφεράκο- που ζητούσαν άμεση γνωμοδότηση της Επιτροπής  Λαϊκών Αγορών για το θέμα της λειτουργίας της Λαϊκής Αγοράς Σπάρτης στις συνοικίες του Νέου Κόσμου και της Λάκκας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Τζεφεράκος δηλώνει τα εξής:

«Στο φύλλο της 11ης Ιανουαρίου 2019, της έγκριτης εφημερίδας Σας, διάβασα έκκληση προς εμένα των εκπροσωπών πολιτών περιοχών Νέου Κόσμου και Λάκκας Σπάρτης, κ.κ.  Μητράκου και Κωνσταντάκου, για άμεση αντιμετώπιση από την Επιτροπή Λαϊκών αγορών του αιτήματος τους και της απόφασης του Δήμου Σπάρτης για λειτουργία Λαϊκών αγορών στις περιοχές τους.

Δια της παρούσης ενημερώνω, τους ως άνω Αξιότιμους εκπροσώπους, τους δημότες, τους πωλητές Λαϊκών αγορών καθώς και όλους τους αναγνώστες Σας, ότι μετά την ανεξαρτητοποίηση μου, από την παράταξη κ. Τατούλη, δεν μπορεί να μετέχω στην σχετική επιτροπή και έχει δρομολογηθεί από την κα Τζανετέα η αντικατάσταση μου».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti