Παναγιωτακάκος: «Με πολιτική βούληση η λύση για τη γέφυρα του Ευρώτα στη Σκάλα»

Τρίτη, 12 Φεβρουάριος 2019 15:16 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Παναγιωτακάκος: «Με πολιτική βούληση η λύση για τη γέφυρα του Ευρώτα στη Σκάλα»

«Όταν υπάρχει πολιτική βούληση όλα γίνονται και λύνονται» τονίζει ο δημοτικός σύμβουλος Ευρώτα κ. Ηλίας Παναγιωτακάκος για το πολύκροτο θέμα της αποκατάστασης της γέφυρας του Ευρώτα στη Σκάλα. Ειδικότερα, αναφέρει τα εξής:

«Διαβάζοντας το δελτίο τύπου του φίλου Δημάρχου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης Ηλία Ανδρικόπουλου για την πολιτική απόφαση επιχορήγησης 6.570.000 ευρώ κατασκευής δύο νέων γεφυρών (ποταμού Σύθα - ρέματος Σκουπέικο) στο Δήμο του, με τις ανάλογες -δικαίως- ευχαριστίες, προς τον αρμόδιο Υπουργό κ. Χρ. Σπίρτζη και τον Κορίνθιο Γεν. Γραμματέα - Υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Γ. Δέδε επιβεβαιωνόμαστε όσοι πιστεύουμε ότι στα μεγάλα έργα λύνονται όταν υπάρχει η πολιτική βούληση και οι ανάλογες πιστώσεις.

Ασφαλώς και πρόκειται για θετική απόφαση στον συγκεκριμένο Δήμο.

Αυτό αποδεικνύει ότι όταν υπάρχει ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ όλα γίνονται και λύνονται.

Η γέφυρα του Ευρώτα με διαχρονικές τις ευθύνες όλων των Κυβερνήσεων και της σημερινής, παραμένει άλυτο πρόβλημα παρά τις πολλαπλές επιπτώσεις από τα ακραία καιρικά φαινόμενα, αλλά και τις συνέπειες από την καθημερινή χρήση ως βασική πρόσβαση από και προς την Νότια Λακωνία.

Εν όψει των πολλαπλών εκλογών εντός του 2019 απαιτούνται συντονισμένες ενέργειες εκτός του Δήμου Ευρώτα, διαδημοτική συνεργασία κυρίως με τον όμορο Δήμο Μονεμβασίας, συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τους τοπικούς Βουλευτές και την κοινωνία των πολιτών.

Στόχος το διεκδικητικό πλαίσιο ως το βασικότερο έργο προτεραιότητας της Λακωνίας στις υποδομές.

Σ’ αυτό το πλαίσιο η πολιτική βούληση μπορεί να κατακτηθεί στην πράξη ως απαίτηση της κοινωνίας.

Το μήνυμα ''τίποτα δεν χαρίζεται, όλα κατακτώνται'' να οδηγεί τις πράξη μας για να γίνει η κρίση, λύση.

Μπορεί έστω και τώρα το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών να πάρει την πρωτοβουλία με πολιτική βούληση λύσης!!!

Οψέποτε γίνει πράξη το μεγάλο έργο της παράκαμψης Σκάλας - Βλαχιώτη η συγκεκριμένη γέφυρα είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ και ας μην χρησιμοποιηθεί ως άλλοθι μη κατασκευής της.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ;;;»

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα