Για την αποκατάσταση του σκάφους που «τσάκισε» η κακοκαιρία στη Μονεμβασιά

Τρίτη, 19 Φεβρουάριος 2019 09:02 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Για την αποκατάσταση του σκάφους που «τσάκισε» η κακοκαιρία στη Μονεμβασιά

Συγκινητική είναι η ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμα του monemvasianews.gr και ομάδας πολιτών, προκειμένου να συγκεντρωθεί το αναγκαίο ποσό για την επισκευή του επαγγελματικού αλιευτικού σκάφους, ιδιοκτησίας Φώτιου Σκλέπου. Μέσα σε δύο 24ωρα συγκεντρώθηκε το ποσό των 3.110,00 ευρώ, δίνοντας ελπίδα ότι πολύ σύντομα θα βρεθούν και τα υπόλοιπα χρήματα που απαιτούνται.

Το σκάφος του Φώτη και της Pascale βυθίστηκε στη μαρίνα Μονεμβασίας, από την έντονη κακοκαιρία που επικράτησε στις 5-6 Φεβρουαρίου 2019, με κύματα που έφταναν τα 12 μέτρα σε ύψος!

Η ζημιά που υπέστη το αλιευτικό σκάφος ανέρχεται στο ποσό των 17.500 ευρώ, ενώ όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν, μπορούν να καταθέτουν το ανάλογο χρηματικό στον παρακάτω λογαριασμό Τραπέζης:
IBAN : GR9101104180000041800324760
SWIFT CODE : ETHNGRAAXXX
ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: ΣΚΛΕΠΟΣ ΦΩΤΙΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ

Τέλος επισημαίνεται ότι έχει δημιουργηθεί σχετική σελίδα στο facebook, προκειμένου να ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι τόσο για την πρόοδο των εργασιών, όσο και για το χρηματικό ποσό που έχει κάθε φορά συγκεντρωθεί.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα