Σεμινάριο πυρασφάλειας για επιχειρήσεις στη Σπάρτη

Από το Επιμελητήριο Λακωνίας

Τρίτη, 19 Φεβρουάριος 2019 13:32 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σεμινάριο πυρασφάλειας για επιχειρήσεις στη Σπάρτη

Το Επιμελητήριο Λακωνίας σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία διοργανώνει σεμινάρια ενημέρωσης επιχειρήσεων-μελών του Επιμελητηρίου και πολιτών σε θέματα πυρασφάλειας.

Η εκπαίδευση θα γίνει με βάση την Πυροσβεστική Διάταξη 14/2014 «Οργάνωση, εκπαίδευση και ενημέρωση προσωπικού των επιχειρήσεων − εγκαταστάσεων σε θέματα πυροπροστασίας». Θα αναλυθούν οι υποχρεώσεις των επιχειρήσεων που ταυτόχρονα αποτελούν τα βασικά μέτρα πρόληψης. Στόχος είναι να καταστούν οι επιχειρήσεις και οι επιχειρηματίες, ικανοί τόσο στην πρόληψη συμβάντων πυρκαγιάς όσο και στην αντιμετώπισή τους πριν αυτά γίνουν επικίνδυνα για την επιχείρηση, το προσωπικό και την κοινωνία γενικότερα. Παράλληλα θα γίνει ανάπτυξη της αναγκαίας και απαιτούμενης συμπεριφοράς κάθε πολίτη για την πρόληψη και την αντιμετώπιση συμβάντων.

Το σεμινάριο είναι διάρκειας δύο ωρών και για την περιοχή της Σπάρτης θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου και ώρες 18:00-20:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου (Λυκούργου 61, Σπάρτη).

Θα βοηθούσε καλύτερα στη διοργάνωση εάν οι ενδιαφερόμενοι δηλώσουν την συμμετοχή τους στο τηλ 2733022279 (εσωτ. 26 κ. Χαλουλάκος) και (εσωτ. 5 κ. Γκαραβέλη) ή στο φαξ 2733022008 ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Σημειώνεται ότι έχει πραγματοποιηθεί το σεμινάριο για την περιοχή της Μάνης. Σύντομα θα ακολουθήσει ανακοίνωση για τη διοργάνωση σεμιναρίου και στους Μολάους, για τη συμμετοχή επιχειρήσεων και πολιτών της περιοχής.

Το Επιμελητήριο Λακωνίας και η Πυροσβεστική Υπηρεσία θεωρούν σημαντική τη συμμετοχή όλων.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα