Στο ψηφοδέλτιο Τατούλη ο πρόεδρος της ΑΕ Πελλάνας-Καστορείου Γ. Σκαφιδάς

Τρίτη, 19 Φεβρουάριος 2019 15:16 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στο ψηφοδέλτιο Τατούλη ο πρόεδρος της ΑΕ Πελλάνας-Καστορείου Γ. Σκαφιδάς

Την υποψηφιότητα του κ. Γιώργου Σκαφιδά με το συνδυασμό της «Νέας Πελοποννήσου» στην Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας, ενόψει των περιφερειακών εκλογών του Μαΐου 2019 ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου.

Ειδικότερα,  ο κ. Τατούλης σημείωσε: «Με ιδιαίτερη ικανοποίηση καλωσορίζω την υποψηφιότητα του Γιώργου Σκαφιδά με τη Νέα Πελοπόννησο, ο οποίος αναμφίβολα θα ενισχύσει σημαντικά την προσπάθειά μας στην Πελοπόννησο και τη Λακωνία. Πρόκειται για μια προσωπικότητα με σημαντική εμπειρία και γνώση του πρωτογενή τομέα και της επιχειρηματικότητας της Πελοποννήσου, αλλά και πολύπλευρη συμμετοχή στα κοινά. Του εύχομαι καλή επιτυχία και καλή δύναμη στον κοινό μας αγώνα».  

Ο κ. Γιώργος Σκαφιδάς από την πλευρά του δήλωσε: «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά η πρόταση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη να συμμετάσχω στο συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου με στόχο την ανάπτυξη της Πελοποννήσου και ειδικά της Λακωνίας, που παρουσιάζει ιδιαίτερες προοπτικές, δυνατότητες και συγκριτικά πλεονεκτήματα».

Ο κ. Γεώργιος Σκαφιδάς διαμένει στο Καστόρι Λακωνίας, είναι παντρεμένος με την κ. Καλλιρόη Λάμπη και είναι πατέρας τριών παιδιών. Είναι επιχειρηματίας του πρωτογενή τομέα και συγκεκριμένα της οικογενειακής επιχείρησης «Φάρμα Αφών Σκαφιδά», που εδρεύει το Καστόρι. Είναι πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Πελλάνας – Καστορείου και αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καστορείου «Ο Πολυδεύκης».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα