«Έχουν» τους δράστες κλοπής προϊόντων από φορτηγά στην Τραπεζοντή

Επίσης συνελήφθη 37χρονος στη Σπάρτη με 10ετή κάθειρξη για ληστεία

Πέμπτη, 28 Φεβρουάριος 2019 18:06 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Έχουν» τους δράστες κλοπής προϊόντων από φορτηγά στην Τραπεζοντή

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, μία περίπτωση  κλοπής-διάρρηξης σε φορτηγά εταιρείας που εδρεύει στην Τραπεζοντή Δ. Σπάρτης. Η υπόθεση διαδραματίστηκε την περασμένη Κυριακή 24/2/2019 στην Τραπεζοντή, όταν σύμφωνα με πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου», οι δράστες διέρρηξαν σταθμευμένα φορτηγά επιχείρησης και αφαίρεσαν προϊόντα.

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα της Αστυνομίας οι δράστες ήταν δύο Ρομά, ηλικίας 19 και 20 ετών, οι οποίοι είναι κάτοικοι της ίδιας περιοχής (Τραπεζοντή) και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή. Μάλιστα, μετά από έρευνα στα σπίτια τους βρέθηκε και αποδόθηκε μέρος των κλοπιμαίων στους ιδιοκτήτες τους.

Σύλληψη με ένταλμα
για ληστεία στη Σπάρτη
Εξάλλου, το πρωί της Τετάρτης 27/2 συνελήφθη στη Σπάρτη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, ένας 37χρονος άνδρας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Ναυπλίου, με την οποία είχε καταδικαστεί σε 10 χρόνια κάθειρξη για ληστεία. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου», ο 37χρονος συλληφθείς δηλώνει κάτοικος Αγ. Ιωάννη Σπάρτης.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και 
όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti