Έναν χρόνο λειτουργίας έκλεισε η 1η ΤΟΜΥ Σπάρτης (ΦΩΤΟ)

Γιόρτασε την επέτειο με ενημερωτική εκδήλωση

Τετάρτη, 20 Μάρτιος 2019 15:23 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Έναν χρόνο λειτουργίας έκλεισε η 1η ΤΟΜΥ Σπάρτης (ΦΩΤΟ)

Με την ευκαιρία εορτασμού του πρώτου χρόνου λειτουργίας της, η 1η Τοπική Μονάδα Υγείας (ΤΟΜ)Υ Σπάρτης διοργάνωσε, την Τρίτη 19 Μαρτίου, ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Μέτρησε την Πίεση σου- Προστάτεψε την Καρδιά σου», η οποία πραγματοποιήθηκε στην δομή επί της οδού Όθωνος Αμαλίας 93.

Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους πλήθος πολιτών, οι οποίοι συνομίλησαν με τους επαγγελματίες υγείας της ΤΟΜΥ. Πραγματοποιήθηκαν μετρήσεις αρτηριακής πίεσης, δόθηκαν συμβουλές για την σωστή μέτρηση αρτηριακής πίεσης και για την διατροφή που έχει ως στόχο την πρόληψη της υπέρτασης.

Οι Τοπικές Μονάδες Υγείας είναι ομάδες παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Βασική τους αποστολή είναι η αποτελεσματική και ανθρωποκεντρική Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στον εγγεγραμμένο πληθυσμό. Παρέχουν υπηρεσίες πρόληψης και προαγωγής υγείας στον υγιή πληθυσμό, ολοκληρωμένη φροντίδα ασθενών, αντιμετώπιση χρόνιων νοσημάτων, εμβολιασμούς, κατ’ οίκον φροντίδα και άλλες.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα