Η ομογένεια εκπροσωπείται στις εκλογές για τον Δ. Σπάρτης

Η υποψηφιότητα της Γεωργίας Ζαχαράκη με τον Π. Δούκα

Παρασκευή, 24 Μάιος 2019 08:17 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η ομογένεια εκπροσωπείται στις εκλογές για τον Δ. Σπάρτης

Έντονη είναι η εκπροσώπηση των ομογενών της Λακωνίας στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για τον Δ. Σπάρτης. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η κ. Γεωργία Ζαχαράκη-Αναστασοπούλου, υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον συνδυασμό «Η Σπάρτη ο Δήμος που μας αξίζει» του Πέτρου Δούκα.

Η προσφορά της κ. Γεωργίας Ζαχαράκη-Αναστασοπούλου στην οικογένεια των επαναπατρισθέντων είναι ουσιαστική και αξιόλογη. Αυτό άλλωστε το αποδεικνύει το γεγονός ότι η κ. Ζαχαράκη έχει ορισθεί επίτροπος της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Σπάρτη, ενώ για την βοήθεια και ανιδιοτελή πολύχρονη προσφορά της, ώστε να παρέχονται αρτιότερες υπηρεσίες  προς τους Αμερικανούς πολίτες και συνταξιούχους της Σπάρτης, έλαβε τιμητική διάκριση  από τον πρέσβη των ΗΠΑ Geoffrey Pyatt (στις 7/7/2017).

Η κ. Γεωργία Ζαχαράκη-Αναστασοπούλου είναι, επίσης, ιδρυτικό μέλος του τμήματος  των  «Θυγατέρων της Πηνελόπης» (του γυναικείου τμήματος της ομογενειακής οργάνωσης  AHEPA) της Σπάρτης, του οποίου είναι και πρόεδρος. Στο παρελθόν 2007-2009 είχε διατελέσει διοικήτρια από τη θέση της District Gov., όπου συντόνιζε όλα τα τμήματα της  Ελλάδος.

Οι «Θυγατέρες της Πηνελόπης» έχουν πολυσχιδή δραστηριότητα για περισσότερα από 15 χρόνια στα δρώμενα της Σπάρτης. Έδωσαν δυναμικό παρόν το 2007. όταν πάνω από 50.000 $ διατέθηκαν προς ενίσχυση των πυρόπληκτων συμπολιτών μας, ενώ συμμετέχουν σε πολλαπλές φιλανθρωπικές δράσεις που σκοπό έχουν να βοηθήσουν των συνάνθρωπο. Έχουν συνεργαστεί και προσφέρει την βοήθειά τους στο φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο πολλών φορέων της Σπάρτης, καθώς και σε θέματα που αφορούν την ανάπτυξη και διάδοση του Ελληνικού πολιτισμού και της παιδείας.

Η ομογένεια εκπροσωπείται και στις εκλογές Τοπικής Αυτοδιοίκησης από την εκπρόσωπο και πρόεδρο των «Θυγατέρων της Πηνελόπης» Σπάρτης του γυναικείου τμήματος της παγκόσμιας οργάνωσης της ΑΧΕΠΑ. Η Γεωργία Ζαχαράκη-Αναστασοπούλου είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Πέτρο Δούκα, διότι πιστεύει πως ο υποψήφιος δήμαρχος Σπάρτης, «πέρα από τις εξαιρετικές σπουδές του και την εργασιακή του πορεία, οι στενές σχέσεις που διατηρεί με την ομογενειακή μας οικογένεια, θα παράξουν ουσιαστικά οφέλη για την ανάπτυξη και την ευημερία της Σπάρτης και του Δήμου μας».

us embassador 131008

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα