Αποτελέσματα εκλογών στους δήμους της Λακωνίας

Αν. Μάνης, Ευρώτα, Ελαφονήσου και Μονεμβασίας - Ποιοι «καθάρισαν» και ποιοι οδηγούνται σε β’ γύρο

Δευτέρα, 27 Μάιος 2019 14:27 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αποτελέσματα εκλογών στους δήμους της Λακωνίας

Δύο δήμοι της Λακωνίας εξέλεξαν δήμαρχους από τον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών, την Κυριακή (26/5). Ειδικότερα, στον Δήμο Μονεμβασίας, ο Ηρακλής Τριχείλης επανεξελέγη με ποσοστό 55,46%, έναντι 36,8% του δεύτερου Παναγιώτη Νικολινάκου, ενώ στον Δήμο Ελαφονήσου, η Ευσταθία Λιάρου ανανέωσε τη θητεία της, λαμβάνοντας ποσοστό 64,3%, έναντι 35,7% του Αντώνη Μεντή.

Στον δεύτερο γύρο των εκλογών (Κυριακή 2/6) θα αναδειχθεί Δημοτική Αρχή στους Δήμους Αν. Μάνης και Ευρώτα.

Στον Δ. Αν. Μάνης, με καταμετρημένο το 50,72% των ψήφων, ο νυν δήμαρχος Αν. Μάνης Πέτρος Ανδρεάκος προηγείται με ποσοστό 44,08% του Κυριάκου Μιχαλολιάκου (30,60%).

Στον Δ. Ευρώτα, ο νυν δήμαρχος Δήμος Βέρδος διατηρεί προβάδισμα με 39,93%, έναντι 32,25% του Γεωργίου Μαρουδά, έχοντας ολοκληρωθεί η καταμέτρηση στο 66,67% των ψήφων.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα εδώ

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα