Το συγκινητικό «ευχαριστώ» του Βαγγέλη Βαλιώτη

«Θα συνεχίσουμε να δίνουμε μάχες και θα συνεργαστούμε για να κάνουμε το Δήμο αντάξιο της ιστορίας του»

Δευτέρα, 27 Μάιος 2019 14:50 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Το συγκινητικό «ευχαριστώ» του Βαγγέλη Βαλιώτη

Ο απερχόμενος δήμαρχος Σπάρτης κ. Βαγγέλης Βαλιώτης και ο συνδυασμός «Δημοτική Ενωτική Κίνηση Σπάρτης» δεν κατάφεραν να βρεθούν στον β’ γύρο των δημοτικών εκλογών για την εκ νέου διεκδίκηση της Δημοτικής Αρχής Σπάρτης. Ωστόσο, με μια συγκινητική ανακοίνωση, ο κ. Βαλιώτης απευθύνει θερμές ευχαριστίες σε όλους όσοι τον στήριξαν, ενώ δεσμεύεται ότι «θα συνεχίσουμε να δίνουμε μάχες μέσα από το νέο Δημοτικό Συμβούλιο και θα διεκδικήσουμε να ενώσουμε δυνάμεις, να συνεργαστούμε με τη νέα Δημοτική Αρχή, για να κάνουμε το Δήμο αντάξιο της ιστορίας του και των πολιτών του, για να ολοκληρωθούν τα έργα που δρομολογήσαμε».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ευ. Βαλιώτη έχει ως εξής:

«Αγαπητοί συνδημότες,

Φίλες και φίλοι,

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου, για το Δήμο Σπάρτης, δώσαμε μια μάχη με καθαρότητα, ήθος και αξιοπρέπεια.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας μας δώσαμε ένα συνεχή αγώνα για τη βελτίωση των υποδομών του Δήμου και της καθημερινότητας των δημοτών μας.

Οι πολίτες μας κατέταξαν στην τρίτη θέση.

Θα συνεχίσουμε να δίνουμε μάχες μέσα από το νέο Δημοτικό Συμβούλιο και θα διεκδικήσουμε να ενώσουμε δυνάμεις, να συνεργαστούμε με τη νέα Δημοτική Αρχή, για να κάνουμε το Δήμο αντάξιο της ιστορίας του και των πολιτών του, για να ολοκληρωθούν τα έργα που δρομολογήσαμε.

Ευχαριστούμε θερμά:
- τους συνεργάτες μας, Αντιδημάρχους, Δημοτικούς Συμβούλους και τα στελέχη της παράταξής μας, για όσα κάναμε όλα αυτά τα χρόνια, για τον τίμιο αγώνα που δώσαμε σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση.
- τους συνδημότες μας, που ήταν δίπλα μας όλο αυτό το διάστημα, που πορευτήκαμε μαζί για το Δήμο.

Επίσης ευχαριστούμε:
- τους υποψήφιους συμβούλους της παράταξής μας και τη νέα γενιά, που έδωσαν μια καθαρή μάχη, με όρεξη και θέληση να προσφέρουν στον τόπο μας.
- τους ψηφοφόρους που μας στήριξαν σε αυτή την αναμέτρηση και τους υποσχόμαστε να τους εκπροσωπήσουμε επάξια και με σθένος, όπως κάναμε τόσα χρόνια.

Ο Επικεφαλής
Βαγγέλης Βαλιώτης»

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα