Χαιρετίζει τη θητεία Μπότσιου ο δήμαρχος Σπάρτης

Ευχαριστήριο στον απερχόμενο διοικητή του Νοσοκομείου

Τετάρτη, 17 Ιούλιος 2019 17:42 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Χαιρετίζει τη θητεία Μπότσιου ο δήμαρχος Σπάρτης

Το εγκώμιο του διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας, κ. Σωτήρη Μπότσιου, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του, πλέκει με ευχαριστήρια επιστολή του, ο δήμαρχος Σπάρτης κ. Βαγγέλης Βαλιώτης. Απευθυνόμενος στον κ. Μπότσιο σε πρώτο πρόσωπο, ο δήμαρχος Σπάρτης αναφέρει τα εξής:

«Φίλε Σωτήρη,

Επιθυμώ να σου εκφράσω τις βαθύτερες ευχαριστίες μου για τη συνεισφορά σου προς τη Σπάρτη, αλλά και για την άριστη συνεργασία μας, κατά τη διάρκεια της θητείας σου, ως Διοικητής Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης.

Όλο αυτό το χρονικό διάστημα, είχαμε ένα ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας για τα ζητήματα που αφορούν στους τομείς αρμοδιοτήτων μας, με άξονα το συλλογικό όφελος και την εξυπηρέτηση του δημότη. Η εργατικότητα σου, οι διοικητικές και οργανωτικές ικανότητες, η διαλλακτικότητα σου, σε καθιστούν ιδανικό συνομιλητή και συνεργάτη.

Χάρη και στις δικές σου ενέργειες και πρωτοβουλίες, το Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης ανέπτυξε εξαιρετική συνεργασία με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, το οποίο συνέβαλε ενεργά στην αναβάθμιση υποδομών και παρεχόμενων υπηρεσιών του Νοσοκομείου, ενώ καθοριστικός ήταν ο ρόλος σου στην απόφαση του να χρηματοδοτήσει την ανέγερση Νέου Νοσοκομείου.

Με την πεποίθηση, πως θα επιτύχεις στην περαιτέρω σταδιοδρομία σου, σου εύχομαι υγεία και ό,τι καλύτερο σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα