Μια Λάκαινα από το Γεωργίτσι πέρασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο

Τρίτη, 03 Σεπτέμβριος 2019 14:32 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μια Λάκαινα από το Γεωργίτσι πέρασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο

Στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου εισήχθη η Αγγελική Τσερωτά του Αποστόλου και της Μαρίας, ύστερα από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων 2019.

Η Αγγελική, η οποία διαμένει με την οικογένειά της μόνιμα στην Αθήνα, αλλά έλκει την καταγωγή της από το Γεωργίτσι Λακωνίας (από την πλευρά του πατέρα της), είχε συμπεριλάβει το συγκεκριμένο τμήμα ως πρώτη επιλογή στο μηχανογραφικό δελτίο και μάλιστα πέτυχε την είσοδό της στη σχολή στην 26η σειρά κατάταξης. Μητέρα της Αγγελικής είναι η Μαρία Αγγελακοπούλου από τα Λαγκάδια Αρκαδίας.

Η πρώτη κόρη της οικογένειας είναι ήδη φοιτήτρια στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας Ιωαννίνων.

Ο «Λακωνικός Τύπος» συγχαίρει την Αγγελική Τσερωτά και της εύχεται καλή πρόοδο, μια δημιουργική ακαδημαϊκή χρονιά και μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti