Σε πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς την Παρασκευή όλη η Λακωνία

Πέμπτη, 12 Σεπτέμβριος 2019 16:43 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σε πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς την Παρασκευή όλη η Λακωνία

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4 με ανώτατο το 5) για όλους του δήμους της Λακωνίας προβλέπεται για την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με το έγγραφο πρόγνωσης καιρικών φαινομένων της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτ. Ελλάδας-Ιονίων Νήσων και του Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών (www.civilprotection.gr).

Δεδομένης της κατηγορίας κινδύνου 4, η Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να παίρνουν μέτρα αυτοπροστασίας και να αποφεύγουν ενέργειες στην ύπαιθρο. Εφιστά ιδιαιτέρως την προσοχή σε αγρότες, κτηνοτρόφους, μελισσοκόμους και σε όσους απασχολούνται στην ύπαιθρο να αποφύγουν ενέργειες που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια.

Τέλος, η ΠΕ καλεί τους πολίτες να τηρούν τις απαγορευτικές διατάξεις κυκλοφορίας οχημάτων σε δασικές περιοχές σύμφωνα με σχετική απόφαση του τέως περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Τατούλη. Οι περιοχές αναφέρονται στην υπ’ αριθμ. Γ.Α 173889/234/2-7-2018 με ΑΔΑ: Ψ0ΦΣ7Λ1-1ΓΔ απόφαση της τέως αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας Αδ. Τζανετέα.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα