Ο Ευ. Βαλιώτης αποχαιρετά τον Δ. Καλοειδή

«Η Λακωνία δεν θα τον ξεχάσει ποτέ για τις ευεργεσίες, την καλοσύνη και την απλότητά του»

Δευτέρα, 16 Σεπτέμβριος 2019 14:30 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ο Ευ. Βαλιώτης αποχαιρετά τον Δ. Καλοειδή

Στο άγγελμα θανάτου του Λάκωνα ομογενή Δημητρίου Καλοειδή, ο τέως δήμαρχος Σπάρτης κ. Βαγγέλης Βαλιώτης απηύθυνε το παρακάτω συλλυπητήριο μήνυμα:

«Με μεγάλη λύπη πληροφορηθήκαμε το θάνατο του  Λάκωνα πατριώτη, Δημητρίου Καλοειδή, ευεργέτη του τόπου μας.

Η Λακωνία, που τόσο αγάπησε, με τις μνήμες της να τον συντροφεύουν όλα τα χρόνια στην ξενιτιά, δεν θα τον ξεχάσει ποτέ, όχι μόνο για τις ευεργεσίες του, αλλά  για την καλοσύνη και την απλότητά του.

Με κόπο, αγώνα και σκληρή δουλειά κατάφερε μακριά από την πατρίδα του πολλά.

Η Λακωνία όμως,  ήταν κομμάτι της ζωής του και προσπάθησε  με πολλούς τρόπους να την βοηθήσει  κάνοντας αξιοθαύμαστες δωρεές προς την εκκλησία και συλλόγους.

Το ήθος του, η συνέπεια, η επαγγελματικότητα και η παρουσία του στο χώρο του τουρισμού, αποτελούν ένα ξεχωριστό παράδειγμα.

Κατασκεύασε το ξενοδοχείο Mystras Grand Palace Resort & Spa στο Μυστρά, αλλάζοντας τα πάντα στο χώρο της διαμονής στη Σπάρτη.

Οι πράξεις του ήταν αξιέπαινες ,η στάση της ζωής του και η χαμηλών τόνων προσωπικότητά του, αποτελούν στοιχεία ενός ευγενούς ανθρώπου με  αρχές και παράδειγμα προς μίμηση.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στη σύζυγό του Γεωργία και ευχόμαστε να είναι ελαφρύ το χώμα, που θα τον σκεπάσει.

Αιωνία του η μνήμη».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα