Υποδέχεται τους πρωτοετείς φοιτητές η Φυσικοθεραπεία Σπάρτης

Παρασκευή, 11 Οκτώβριος 2019 14:40 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Υποδέχεται τους πρωτοετείς φοιτητές η Φυσικοθεραπεία Σπάρτης

Τους πρωτοετείς φοιτητές θα υποδεχθεί το νεοσύστατο Τμήμα Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου που εδρεύει στη Σπάρτη και ξεκινάει τη λειτουργία του από φέτος. Το καλωσόρισμα θα γίνει σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου και ώρα 10:00 πμ στο αμφιθέατρο της Σχολής Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής, στο ισόγειο του κτηρίου του Πανεπιστημίου στη Σπάρτη (Λ. Ευσταθίου & Σταματικής Βαλιώτη και Πλαταιών).

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο κ. Πέτρος Λυμπερίδης, πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών, ο οποίος και θα απευθύνει χαιρετισμό στους φοιτητές.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν οι πρυτανικές αρχές του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Την πρόσκληση απευθύνει η πρόεδρος της Προσωρινής Γενικής Συνέλευσης του Τμήματος Φυσικοθεραπείας, Καθηγήτρια Μαρία Τσιρώνη.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti