Δημιουργείται Δίκτυο Ελληνισμού Λακωνίας στη Σπάρτη

Δευτέρα, 18 Νοέμβριος 2019 12:06 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δημιουργείται Δίκτυο Ελληνισμού Λακωνίας στη Σπάρτη

Δίκτυο Ελληνισμού Λακωνίας (Ομάδα Πολιτών) ιδρύεται με πρωτοβουλία 50-60 πολιτών στη Σπάρτη.

Μάλιστα, για τον σκοπό αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες του "Λακωνικού Τύπου" οι πρωτεργάτες της ομάδας είχαν συνάντηση σε κατάστημα της Σπάρτης, το απόγευμα της Κυριακής (17/11). Στόχος είναι, όπως ισχυρίζονται οι ιδρυτές, η αντίδραση και ξεσηκωμός της τοπικής κοινωνίας ενάντια στη "μεταφορά κι εγκατάσταση μουσουλμάνων λαθρομεταναστών στη Λακωνία", όπως αναφέρουν οι ίδιοι χαρακτηριστικά, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν αναφέρονται σε Σύρους πρόσφυγες πολέμου.

Τις επόμενες ημέρες θα δημιουργηθεί και σχετική σελίδα του Δικτύου στο Facebook, όπου τα μέλη της ομάδας θα ενημερώνουν για τις δράσεις τους και θα ανακοινώνουν τη μορφή των κινητοποιήσεων που προγραμματίζουν για το επόμενο διάστημα.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα