Η αντιπολίτευση ματαιώνει και πάλι το ΔΣ Αν. Μάνης

Δεν εκπλήρωσε το επίμονο αίτημά τους η Δημοτική Αρχή

Δευτέρα, 18 Νοέμβριος 2019 15:27 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η αντιπολίτευση ματαιώνει και πάλι το ΔΣ Αν. Μάνης

Δεν υποχωρούν από τις διεκδικήσεις τους οι τέσσερις συνδυασμοί της αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Αν. Μάνης (παρατάξεις των Κυρ. Μιχαλολιάκου, Τζαν. Φιλιππάκου, Γεωρ. Κατσαφούρου και Δημ. Αναστασάκου). Οι παραπάνω συνδυασμοί απαιτούν την παραχώρηση ιδιαίτερου χώρου εξοπλισμένου γραφείου με γραμματειακή υποστήριξη (όπως ο Νόμος ορίζει) για την στέγαση και λειτουργία των συνδυασμών της αντιπολίτευσης στο δημαρχιακό μέγαρο Γυθείου. Ως ένδειξη διαμαρτυρίας, οι εν λόγω παρατάξεις απείχαν από την προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αν. Μάνης, που είχε προγραμματιστεί για την περασμένη Τρίτη 12/11. Η συγκεκριμένη απόφαση οδήγησε στη ματαίωση της συνεδρίασης, λόγω έλλειψης απαρτίας.

Καθώς στο μεσοδιάστημα της μίας εβδομάδας δεν υπήρξε κάποια αντίδραση κι ενέρεγεια της Δημοτικής Αρχής Αν. Μάνης ως προς την εκπλήρωση του συγκεκριμένου, αλλά και άλλων, αίτημάτων τους, οι πτέρυγες της αντιπολίτευσης προχωρούν σε νέα αποχή από την εξ’ αναβολής συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που έχει οριστεί για σήμερα Δευτέρα (18/11) και ώρα 6:30΄ μμ. Έτσι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αναμένεται να ματαιωθεί και η συγκεκριμένη συνεδρίαση του Σώματος, καθώς οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης διαθέτουν την πλειοψηφία στο συμβούλιο (14 έδρες, έναντι 13 της Δημοτικής Αρχής).

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα