Απευθείας ΚΤΕΛ από Λακωνία για Ιωάννινα

Εξετάζεται η δημιουργία λεωφορειακής γραμμής για τη σύνδεση Πελοποννήσου-Ηπείρου

Παρασκευή, 22 Νοέμβριος 2019 12:43 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Απευθείας ΚΤΕΛ από Λακωνία για Ιωάννινα

Ο σχεδιασμός και λειτουργία απευθείας λεωφορειακής (υπεραστικής) γραμμής από Λακωνία, Αργολίδα και Αρκαδία προς Ιωάννινα και αντίστροφα, διερευνήθηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στις εγκαταστάσεις του ΚΤΕΛ Αρκαδίας στην Τρίπολη, με τη συμμετοχή των προέδρων και των τεσσάρων εμπλεκομένων ΚΤΕΛ (Αργολίδας, Αρκαδίας, Λακωνίας και Ιωαννίνων).

Το συγκεκριμένο εγχείρημα αποσκοπεί στην καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού με έμφαση την εξυπηρέτηση των κατοίκων της Πελοποννήσου και ιδιαίτερα των φοιτητών  που προέρχονται από τους παραπάνω νομούς και σπουδάζουν σε σχολές του Πανεπιστημίου  Ιωαννίνων. Αντίστοιχη θα είναι και η διευκόλυνση στις μετακινήσεις των Ηπειρωτών που φοιτούν σε τμήματα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (Σπάρτη, Τρίπολη, Ναύπλιο) και προέρχονται από περιοχές των νομών Άρτας και Ιωαννίνων.

Την πρόθεση του προέδρου της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Νίκου Κουτσόγιωργα υιοθέτησαν όλοι οι συμμετέχοντες πρόεδροι, θέτοντας έτσι τις βάσεις ώστε να προχωρήσουν οι διεργασίες και ενέργειες για την άμεση υλοποίηση του παραπάνω πλάνου.


Με πληροφορίες από argonafplia.gr

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών