Βρέθηκε η μητέρα του εγκαταλελειμμένου βρέφους στην Καλαμάτα

Τετάρτη, 18 Δεκέμβριος 2019 16:17 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Βρέθηκε η μητέρα του εγκαταλελειμμένου βρέφους στην Καλαμάτα

Μια 20χρονη Γεωργιανή ήταν η γυναίκα που εγκατέλειψε το λίγων ημερών βρέφος το πρωί της Τετάρτης σε κάδο απορριμάτων στην Καλαμάτα. Η νεαρή μητέρα σύμφωνα με πληροφορίες, φιλοξενείται σε σπίτι ομοεθνή της τον τελευταίο καιρό, ενώ γέννησε πριν 6 μέρες το παιδί της στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας.
Η 20χρονη έχει συλληφθεί, ενώ δεν έχει δώσει ακόμα εξηγήσεις για τους λόγους τους οποίους εγκατέλειψε το βρέφος.

Όπως δήλωσε στην τηλεόραση του Alpha, o δήμαρχος Καλαμάτας κ. Θανάσης Βασιλόπουλος, το βρέφος «ήταν τυχερό στην ατυχία του. Η συγκεκριμένη περιοχή «σηκώνεται» από τις 5 το πρωί. Το απορριμματοφόρο καθυστέρησε να φτάσει λόγω μιας βλάβης και να ξέρετε ότι αν έφτανε δίπλα στον κάδο το κλάμα του μωρού δεν θα ακουγόταν. Επίσης να πω ότι τα απορριμματοφόρα δεν μεταφέρουν, συμπιέζουν τα απορρίμματα», τονίζοντας πως το μωρό γλίτωσε από θαύμα.

Πληροφορίες : Εφημερίδα «Θάρρος»

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών